Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » November » 8 » От Вавилон до днес, хилядолетия на жидовски спекули
1:06 PM
От Вавилон до днес, хилядолетия на жидовски спекули

Това са цифрите само от банките в нашата бедна страна, представете си какви са в глобален мащаб и после си помислете за т.нар. криза.

"Банките прибраха общо 3.43 млрд. лева от лихви, такси и комисиони през първите 7 месеца на годината, показват данни на БНБ.


Близо 3 млрд. лв. са приходите от лихви. От тях 1.66 млрд. лв. е чиста печалба за трезорите.
Към края на юли за такси и комисиони сме платили на банките общо 477.6 млн. лв., което пък им е донесло печалба от 429.9 млн. лв. Данните показват, че разходите за това перо понякога са над 10 пъти по-малки от това което взимат банките от гражданите и фирмите.
Събраните лихви и такси не са само за нови кредити, а и за заеми, които са раздавани преди години, но все още се изплащат. Освен това в тези пера влизат и заеми на фирми, междубанкови операции и т.н.
След приспадане на разходите банковата система у нас отчете 401.7 млн. лв. печалба за първите 7 месеца на годината.
От вчера банките вече са длъжни да публикуват на сайтовете си пълна информация за това как се формират лихвите. Въпреки това обаче, хората се затрудняват да разберат методологията. Когато сте сключили договор за кредит банката вече няма право да променя начина по който определя лихвата ви и така не може да я вдига. За сметка на това обаче повечето банки повишават таксите и комисионите, за които разходите им са минимални, а печалбите огромни.
Експертите предупреждават, че кредит с по-ниска лихва, но по-високи такси може да е по-скъп от друг с висока лихва и ниски или липсващи такси. Затова те съветват когато вземем заем от банка винаги да гледаме какъв е Годишният процент на разходите /ГПР/. В него е включена не само лихвата, но и всички такси и комисиони които се дължат.
Припомняме, че за цялата 2009 г. банките прибраха над 5 милиарда лева от лихви и още 820 млн. лв. такси и комисиони. "                     deltanews.bg


Нормално, нали? Честно са изкарали хората тея 3 милиарда и половина за 7 месеца. Честен лихварски труд.

Как така се отделят смешните, мизерни и абсурдни 40 млн. за образование в бюджета, а банките печелят над 5 млрд. на година само от лихви?
 
Възприехме Техните ценности. Жидовските. След хилядолетни усилия, те ни наложиха Лихварското робство. Бяха преследвани, екстрадирани, изгаряни, анатемосвани - всичко това, за да не поробят Европа. Но успяха. Наложиха самоубийствените за възприелия ги ценности - търпимост и примирение към лихварството и спекулата. Днес възприемаме, че това е "част от играта" - щом могат, нека грабят, не е нередно.

Днес ни е наложена представата, че средновековните европейци са били полу-диви, суеверни и побъркани, та затова средно през 3-4 години са гонели евреите, които после някой подкупен крал, държавник, сановник, е връщал, за да поднови нещастията за своя народ. Постепенно е отслабвала твърдата вяра, че спекулата е смъртен грях, а днес вече, критикуващите този световен банков терор, най-често са наричани антисемити.

Това е фактическо робство. Държавата е изцяло зависима от банковата мафия, ръководена от МВФ и Световната банка. Правителствата не защитават своите народи от спекулантите и лихварите. Нещо повече - узаконяват перманентния им пладнешки обир със закони. Проследете целия вековен път, изминат от юдеите - от преследването заради измамите им/не само/, до налагане на контрол и терор и вече преследване на критиците.

Един голям абсурд - комунистите се представят за опозиция на банковия глобален терор!? Много т.нар. "леви активисти" в Европа и по света, се правят на големи защитници на онеправданото население, говорещи против борсаджии, лихвари и т.н. А същите тези "леви" лицемери и потомствени дегенерати, всъщност са сътрудници на международните измамници. Дотолкова са изветрели и слабоумни наричащите се "комунисти и социалисти" , че не познават историята на собствената си прогнила идеология. Сами разбирате, че кретенизъм и комунизъм са синоними. Не знаят или премълчават исторически доказания факт, че еврео-комунистическата революция в Русия през 17-та година, е изцяло финансирана от "мръсните капиталисти" , основно от фамилия Рокфелер. От един отбор са, а цели 100 години разиграват обществото и се правят взаимно на опозиция.

Те успяха. Те подмениха обществените ценности и с това си осигуриха безпрепятствено ограбване на народа, при това регламентирано със закон. Но техният успех е зависим от наличието на предатели, от неханието и невежеството на голяма част от народа.

Това вече са универсални ценности - не можем да кажем, че само евреинът е спекулант и лихвар, защото всички го правят. Но така стана, защото приехме техните правила. Играем по правила, които те са написали - не е чудно, че сме губещи.

Всички вкупом мамят и крадат. Разликата е, че юдеите взимат големия, добре изпечен пай, а останалите грабят падащите трохи, с което се мислят за играчи.

Views: 711 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive