Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2019 » June » 16 » Патриотарски недоумения
3:21 PM
Патриотарски недоумения

В  обществото "на прехода" всевъзможни дегенерати претендираха, че представляват Нормалността. Но в крайна сметка, за истинските Болг Арии и националисти, най-абсурдни са тези, които се опитват да крадат идентичността им - а именно патриотарите и меркантилните псевдонационалисти. 

Къде бяха всички патриоти със знамето и снимките на Шипка, в музеи, пред паметници, на площади и ливади до преди 10-15г.??? - Нямаше ги на картата на национализма, защото не беше модерно. 

Сега, когато да си патриотче е модерно, не е така - крадците на самоличност печелят точки и харесвания от жалките си пози със знаме в ръка. Едно е сигурно, когато модата отмине, те отново ще са просто фешън поузъри, ангажирани в друго актьорско направление.

Известна роля за патриотарската мода разбира се имат политически субекти като тези от Патриотарската коалиция. Всички си спомнят, че когато Атака се появи, привличаше в редиците си немалко истински националисти, понеже ментета тогава почти нямаше. Но тези с поне малко мозък видяха още в първите месеци, че това е проект за похабяване на националистическата енергия. 

Споменаваме този политически субект, понеже именно неговата поява бележи началото на включването на националисти в някаква "легитимна" организация, която в последствие се оказва казионна, фалшива и дегенератска. Днес вече подобни организацийки са не десетки, а стотици и странно как, това не оказва никакво съществено влияние върху обществената, нравствената и държавническата ситуация у нас.  

Единственото обяснение за това е, че става въпрос за измамна мода, тези хора нямат ценностите, морално-волевите качества и мирогледа на истински националист, а са просто една измама. 

Патриотарската наглост и простотия стига до там, че си позволяват да смесват идеи на национализма с комунистически пропаганди или да възхваляват открито антибългарски политически субекти като партия герб, която е на пряк отчет в Тел Авив. И в същото време, между другото, са патриотчета, снимани със знамето. 

А политическият елит на "прехода" може да включва в себе си какви ли не, но най-мерзави са тези, които сложиха маската на националисти, за да трупат пари. Като тези, които сега са подлоги на боко, а щяха да водят война с мафията. Унтери на квадрат. 

По този начин, истинските националисти трябва да се борят не само срещу традиционните врагове, лъжци и грабители, но и за своята идентичност. Затова призив и към тях - изчистете съзнанието и идеологията си от всичко чуждо, неясно и подвеждащо. 

Views: 404 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive