Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 24 » Пазете се, Агент Гоце вилнее на пътя
3:59 PM
Пазете се, Агент Гоце вилнее на пътя
"Кортежът на президента е карал в насрещното платно, при което бус е отбил и се блъснал в мантинелата, от Пресслужбата на държавния глава отричат.
 
 
Катастрофата е станала на разклона за ловешкото село Малиново. Свидетел на катастрофата пресрещна журналисти в центъра на Севлиево, където днес президентът Георги Първанов присъства на тържествата по повод 430 години от обявяването на Севлиево за град, предаде Фокус.
Обвиненията бяха, че кортежът на президента е карал в насрещното платно, при което бус е отбил и се блъснал в мантинелата.
От Пресслужбата на държавния глава отрекоха кортежът на президента да е участвал в пътнотранспортно произшествие. Тяхната версия е, че три коли са карали в насрещното движение, втората кола е тръгнала да изпреварва, но когато е видяла кортежа на президента отсреща, се е върнала назад и е ударила задната кола.
В момента участниците в произшествието дават обяснения в полицията. Пострадали няма. "                                           actualno.com                       
 
 
Не сме очаквали държавният глава така внезапно да премине на фаза "директно избиване на народа" . Досега го правеше с даване на мандати на терористи, продаване и предаване на народа, застъпничество за антибългарски организации, но вече българофобията първанова е извън контрол. Не мислете, че такъв човек може да изпита съжаление, ако по негова вина загине човек от народа. Имайте пред вид, че организациите, които управляват Първанов, раздават медали за умъртвяване на българи, особено такива с разсъдък.
Views: 536 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive