Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » August » 5 » Поредна гавра с българите в Македония
3:37 PM
Поредна гавра с българите в Македония
"Македонското министерство на външните работи отговори на отправената вчера вербална протестна нота от страна на България относно случая с арестуваната българка Спаска Митрова. От МВнР посочват, че двете държави не трябва да позволяват злоупотреба с гражданство и с паспорти като алиби за бракоразводните проблеми или укриване на данъци, какъвто, например, бил случаят с бившия министър на здравеопазването Владо Димов. "Очакваме българските власти да се дистанцират от тази класическа манипулация с човешки съдби, тъй като отношенията между двете приятелски страни не трябва да бъдат заложници на хора, които искат покритие за своите семейни разногласия и престъпни действия”, реагира македонското министерство. Припомняме, че българското външно министерство отправи вербална нота на посланика на Македония в София, Дивна Тричковска, чре която изиска от страната да освободи 23-годишното момиче от Гевгелия от затвора, тъй като била осъдена само защото е българка. "Констатирахме и други факти, които будят съмнение, че българските граждани, както и македонските граждани с българско самосъзнание, са изложени на административен, полицейски и други видове натиск само заради своята национална принадлежност.
България ще следи отношението на македонската страна в такива случаи, като един от критериите, по които ще оценяваме готовността на страната да направи промените, необходими за европейската интеграция на Република Македония.
Очакваме въпросът да бъде решен успешно”, се казва в официалното съобщение на българското МВнР, обявено след срещата с Тричковска. Спаска Митрова от четвъртък се намира в затвора „Идризово”.                                                                                            actualno.com
 
  Сърбоманските идиоти станаха свръхнагли!!! Поредната гавра с българщината е факт, сега да видим ще има ли адекватни действия от страна на новото правителство или всичко ще е постарому, т.е. ще търпим позора. Божидар Димитров се изтъква като борец срещу македонизма, сега е момента да го докаже, след като получи министерски пост. На македонците трябва свят да им се завие, можем да ги накараме да скимтят в краката ни, защото драпат да влязат в евросъюза, а от нашата позиция зависи много. Промиването на мозъци в македония е достигнало ужасяващи размери, но има начини сърбоманите-идиоти да се събудят, просто са свикнали да ни настъпват, а ние да се извиняваме. Като усетят дебелия край ще омекнат неочаквано бързо. Ако правителството не вземе адекватни мерки, трябва да се съберем пред македонското посолство и да им покажем, че абсолютно никой няма право да се гаври с наши сънародници, дори и „великите”македонци.
Views: 1723 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive