Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » November » 10 » Поредната "свръхполезна" акция на Цветанов
8:49 AM
Поредната "свръхполезна" акция на Цветанов
 
МВР и Цветанов невероятно подобриха сигурността ни, като разходиха до ареста 2-3 групи за отвличания и още толкова дилърски групи, за да разчистят за други. В същото време са особено загрижени основният криминогенен фактор - циганите, да останат у нас:
 
Цветанов: Ще вземем мерки срещу миграцията на цигани в Европа
"Наредихме на регионалните звена на министерството да предотвратяват организираната миграция на ромите към страни от ЕС", заяви българският вътрешен министър Цветан Цветанов пред чуждестранните медии в София, цитиран от БГНЕС.

България и Румъния се надяват да се присъединят към Шенгенското пространство през първата половина на 2011 г., но ромският въпрос предизвика напрежения в отношенията в рамките на блока.

Стотици нелегални ромски имигранти от България и Румъния бяха репатрирани тази година от Франция, която разкритикува родните им страни, че не са подобрили условията им на живот у дома.

Италия също обяви, че ще депортира чуждите ромски граждани. Наблюдателите там заявиха, че неуспехът на двете балкански страни да спрат миграцията на ромите, може да застраши опитите им за членство в Шенген. "                                dir.bg
 
 
Правителството е загрижено от вълните на цигански миграции към страни от Западна Европа. Защото за българофобската управленска върхушка циганите са най-значимата част от населението - осигуряват им политически, обществен, медиен комфорт и пасивно съдействие на полицията за престъпления срещу нормалните хора.
 
Т.нар. европейци, от своя страна, упорито отказват да ни демонстрират как се интегрират цигани в обществото, след като непрекъснато ни вменяват вина, че ние не сме ги интегрирали. Явно по цяла Европа знаят, че се работи на наша територия да се формира мангалистан, само навните българи си въобразяват, че това или друго правителство щяло да "европеизира" страната.
 
Както сме казали - за нас циганите са също толкова чужди и вредни, колкото са за французина, англичанина, белгиеца и т.н. Следователно ние също сме в пълното си право да ги изгоним, но едни могат, а други, ако направят същото, са расисти и ксенофоби.
 
Вътрешният министър Цветан Цветанов непрекъснато се хвали с показните си и също толкова безполезни акции. Той е навсякъде, по всички медии, по всички телевзизии, като втори Бойко Борисов. Те са навсякъде и никъде - виждаш ги по всички екрани и приемници, но никога не са там, където се вършат престъпления срещу народа.
Views: 533 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive