Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » May » 30 » Порнографията ни залива
4:14 PM
Порнографията ни залива
Порнографията не е концентрирана само в специализираните сайтове и списания - тя вече е обществена норма. Начинът на общуване прилича на пошъл порнографски сценарии. Пълно е с проститутки и педераси в различни сфери. 

Имам скапаното чувство, че дори процесът на влюбване на много хора, вече е под контрола на някакви порнографски механизми, изкуствено създадени шаблони и чисто материални стратегии. Естествено, това психологично състояние е постигнато с целенасочена пропаганда. Според мен не е нормално момичетата да се влюбват в бездушни отрепки, които по същество са позиращи и слабохарактерни навлеци. Не е нормално, т.е., мисля, че този процес "на влюбване" всъщност е резултат от изкуствено натякване на шаблони за хубаво и нехубаво, още от възрастта на несъзнателното детство; чрез телевизия и филми, чрез литература, образователна система, конкурси, викторини, олелии. А може и да съм се побъркал и да греша. По-вероятно ми изглежда само първото. 

Все пак - пропагандата е явна. Днес един от най-влиятелните фактори за оформяне на идеали е Холивудското кино. Почти във всеки филм, готиният герой е морално деградирал изрод или негър. Дали тези филми не оказват влияние върху формирането на "идеали" ? Киното и медиите имат основни заслуги за бумът на смесени бракове. Както и некои музикални жанрове, разбира се, у нас чалгата е фактор, който влюбва толкова много щастливи двойки, събира хора с маймуни, от които се получават само маймуни и т.н.

Сайтовете, изпълнени с порнография са стотици милиони, всеки е влизал в такива, а някои не излизат. Продуцентите им залагат на елементарния нагон, заложен в човека, трупайки огромен финансов капитал. Проблемът е, че порнографията внушава античовешка реалност. Във всякакво отношение. 

Порнографията не е само във филмите със сексуално съдържание. Даже всичко ми се струва пълна порнография. Проститутки и педераси - във всякакво отношение, те са пиедестала на обществото. Как се е получило - дяволска работа. 

Интересно само колко ли дребни души ще се принесат в жертва на богобореца-хермафродит и на сгрешените обществени норми? 

Убийственото е, че аз например искам да намеря нещо стойностно и красиво, отвъд идеалите - в самата реалност, което да обоснове борбата срещу цялата помия, която ни залива, и не го намирам. Егати. Намерилите го - блажени люде.
Views: 547 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive