Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » November » 22 » Православен мисионер бе убит в Москва заради будителската си дейност
7:50 PM
Православен мисионер бе убит в Москва заради будителската си дейност
 
  "Снощи в южната част на руската столица, въоръжен мъж с медицинска маска нахлул в църквата "Свети Тома", попитал къде е отецът и след като той се явил, го прострелял многократно в шията и главата. Отец Сисоев бил отведен в болница, но починал от раните си. Негов колега свещеник също е ранен при нападението. Очевидци твърдят, че убиецът е бил от кавказките републики.
Милицията работи по няколко версии, като основната от тях е по религиозни причини. Съмненията са за представители на исляма или на различни секти. И преди инцидента свещеникът е получавал многократно заплахи за живота си по електронната си поща и телефона.
  34-годишният Сисоев, който е от свещеническо семейство, беше известен с работата си за привличане на младото поколение към православната вяра и Църквата. През последните години той отделяше много време за мисионерска работа, като основа школа за улични проповедници в Москва. Отецът многократно е влизал в полемика с мюсюлмани, сектанти, окулисти и поддръжници на еволюцията.
Даниил Сисоев е автор и на много религиозни книги, сред които "Брак с мюсюлманин", в която пише, че Бог и Църквата еднакво осъждат брака между християни и иноверци. Заради критиките си той е получавал многократно смъртни заплахи от радикални ислямисти, заканващи се в имейл "да му отрежат главата и да го изкормят". През октомври в издателството позвънил човек, представил се за мюсюлманин, който се заканил ако Сисоев още веднъж се изкаже за исляма, да го убият. Заради заплахите отецът няколко пъти е търсил помощ в Федералната служба по сигурността.

  Православният свещеник е една от най-опасните професии в Русия, отбелязва представител на РПЦ. "Свещениците са толкова малко, а убийствата им през последните 20 години превишават тези на която и да била друга професия. Много по-често те са мишена за силите на злото". "   bpost.bg
 Убийството на отец Сисоев е поредният случай на безскрупулна атака срещу Хриситиянството, извършена от представител на войнстващата ислямска общност. Правозащитните организации зорко бдят за правата на мюсюлманите, но единствените потъпкани и незачитани права, са тези на християните, при това в собствените им страни. В цяла Европа християните са безобразно дискриминирани за сметка на свръхнаглите мюсюлмански акултурни общности - белият европеец трябва да внимава как се държи с неприкосновените мюсюлмани, дори какво мнение изразява, понеже може да ги обиди. Изрази ли човек мнение, изразяващо тревога от абсолютното незачитане от страна на мюсюлманите на европейските културни норми, той веднага бива засипан с обвинения за нетолерантност и расизъм. А именно прекомерната толерантност е големият проблем на европейците днес - имигрантски неевропейски общности натякват враждебния си ислям и проявяват нетърпимост към Хриситиянството и християните, в собствените им страни. Разбира се, зад мюсюлманската вълна, която застрашава цяла Европа, стоят интересите на международното еврейство, чиято основна задача е да стъпче белите християни и да отнеме правата им в родната им земя. Това не е просто заплаха- това е тежката действителност.
Християнството, крепител на европейския дух, е главен враг и на евреите, и на слугите им- мюсюлманите. Затова такива нападения срещу православни будители не са изненадващи - укрепването на хриситиянството е укрепване на европейската общност, а това не влиза в плановете на ционистите. За всеки трябва да е ясно, че Израел може и да има проблеми с мюсюлманите, но международното еврейство използва същите мюсюлмански орди срещу европейците. Не е тайна, че протежето на Израел - САЩ, налива огромни средства в ислямския тероризъм, и същевременно "се бори" с него.
Книгата на отец Сисоев " Брак с мюсюлманин" , в която остро осъжда смесените бракове, е доказателство, че Православието далеч не е толерантно към антикултурната мюсюлманска религия и към враждебните, духовно и телесно нечисти мюсюлмани. Тази толерантност е просто една космополитна помия, която всъщност погазва нашите права.

Views: 675 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive