Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » May » 9 » Към празника на бивша Европа
12:56 PM
Към празника на бивша Европа
 
Самият факт, че много европейци днес се чувстват празнично е показателен, че всъщност западняците далеч не са толкова интелигентни копелета, колкото ни ги представят. Какъв ден на победата, скъпи другари? Победата на болшевишката чума, на либералното насиране, на моралната деградация и маймунизирането на Стария континент. Ако смятате всичко това за Наша победа, за жалост мозъците ви са необратимо денатурирани.
 

"В понеделник отбелязваме Деня на Европа и победата над нацистка Германия, както и края на Втората световна война. На тази дата през 1945 година началникът на генералния щаб на Вермахта фелдмаршал Кайтел подписва със СССР капитулацията на Германия.
На същия ден премиерът на Великобритания Уинстън Чърчил и президентът на САЩ Хари Труман обявяват края на Втората световна война. Страната ни празнува на 9 май и приемането ни като пълноправен член на ЕС.
По повод празника президентът Георги Първанов ще поднесе цветя на паметника на Незнайния войн в столицата. Българският еврокомисар Кристалина Георгиева пък ще се участва в инициативата "Отново на училище" и ще посети 7-о СОУ "Свети Седмочисленици", където децата ще дискутират различни теми, свързани с ЕС. "     novinar.bg
 
 
Да речем, въпросната западна либерална сволоч може да е отчасти доволна, защото се спаси от другото еврейско пипало - комунизма и неговите роботи под егидата на Червената армия.
 
Но ние, като българи, трябва да сме особено язвени и разлютени, когато някакви костюмирани наемни убийци/Бойковци, Първановци, посланици и пр. измет/ ни натякват въпросната капитулация на Берлин за празник.
 
Какви са последствията за нас - народа ни просто беше спазарен между "заклетите противници" - либералните лицемери на запад и комунистическите им другари на изток. Спазариха превръщането ни в жалък сателит, без облик и самочувствие, без национална идентичност.
 
Точно това бе основната цел и на Запада, и на СССР - да унищожи националната идентичност на българите, за да не може този народ повече да се надигне и да отстоява своята независимост. Западната измет с глашатаи Чърчил и Труман реши да остави черната работа за комунистическите подчовеци, за да не изглежда, че си цапа ръцете с кръв. Последваха репресии и кланета срещу всички българи, които можеха да са потенциална опасност, а потенциална опасност за болшевишката напаст е всеки, които може да отстоява българщината.
 
С други думи - кланетата в резултат от "Деня на Европа" са сравними само с башибозушките кланета. Но няма кой да ни каже... Имам пред вид от онея, които на въпросния "празник" ще държат гнусните си празнични речи - ГЕРБ, БСП, СДС и прочие слуги и чужди подлоги.
 
Първаноглу даже ще поднася цветя на паметника на Незнайния войн. Познайте къде ще му завре цветята Незнайния войн ако вземе, че се надигне, за да го приветсва.
 
Разбира се, не можем да кажем със сигурност какво би се случило, ако победителят в Световната война бе друг, но виждаме какво се случи и се случва с тези победители.
 
Европа се превърна в бардак. Откровено казано - негърски бардак с минаре, на входа на който няколко чифута те предупреждават, че ако нещо в педерасткия пейзаж не ти харесва, обезателно си нацист и искаш да правиш втори холокост, затова ще те вкарат в затвор.
 
Обаче западняците поне имат висок стандарт и живеят по човешки, докато нас ни смачкват икономически, едновременно с народното обезличаване.
 
Ние със сигурност трябва да сме най-недоволната нация от честването на въпросната дата като "победа" . Защото в резултат от тази "победа" всъщност днес не сме нация, а изчезващо племе.

Ако за народите на Западна Европа 9 май е меко казано противоречива дата, то за народите от Източна Европа победата на Червената армия е истинска катастрофа - физически геноцид, съчетан с колонизация и претопяване.

Views: 530 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive