Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » February » 12 » Превръщат ни в юдео-американска колония
5:19 PM
Превръщат ни в юдео-американска колония
Б.Б., на кого се кланяш?
"Започват консултации за разполагане на ПРО на САЩ у нас"
 
 
"По време на първата публична лекция на посланика на САЩ у нас Джеймс Уорлик стана ясно, че предстоят консултации за разполагане на части от американската система за противоракетна отбрана. По думите на посланика САЩ се надяват преговорите да приключат ползотворно.

На свой ред президентът на Атлантическия клуб Соломон Паси заяви, че разполагането на ПРО на САЩ на територията на страната ни би било естествено продължение на отношенията между двете страни.
Подир това премиерът на България Бойко Борисов съобщи, че страната ни ще вземе своето решение за части от американската противоракетна система след обсъждане със страните от Европейския съюз и в българския парламент. Това стана ясно от отговора на министър-председателя Бойко Борисов на въпрос, свързан с разполагането на елементи от американския противоракетен щит в България. "
 

След като следим непрестанните визити на Бойко Борисов по различни краища на света, вече е логично да се запитаме дали случайно този човек не е хомосексуалист. То бива подмазване, съгласяване и раболепие, ама Бойко надминава в някои отношения и доказан гризач като Сер Гей Станишев.
 
Човек като следи изказванията на Бойча непосредствено след визитите му(особено в Турция и Изсраел), остава с впечатлението, че ние трябва да се чувстваме виновни и гузни с нещо пред тези страни и оттам да мислим как да ги компенсираме. Може би сме виновни пред Турция, че така нетолерантно възстанахме срещу султана, или за вековния геноцид над народа ни, или за разбойническото изселване на тракийските българи, които не са компенсирани по никакъв начин? Или сме гузни пред Израел за спасяването на няколко хиляди спекуланти, лихвари и мошеници от отиване в трудови лагери?
 
Този човек (Бойчо) по нищо не се различава от предшествениците си във властта, което ще рече, че е слуга на външни сили и предател на народа. Чувства се длъжен, ясно е за какво.
 
Лъсна и грозната предателска мутра на Волен Сидеров и мошеническата му псевдонационалистическа партия Атака, която не обели дума за подкрепата на Бойко към Турция за ЕС.
 
Още не са започнали официални преговори за американски ПРО у нас, да се види какви са условията и т.н., наш Бойча вече е съгласен! А защо не попитат народа, защо не направят референдум-искат ли българите американски бази или не?! Много просто-защото са българофоби, за тези изроди гласът български е страшен и омразен.
 
Допускаме шайка безродници и предатели да предадат суверенитета, за който загинаха стотици хиляди български войни! Поне затова би трябвало цялата нация да се обедини и да протестира, колкото и да има различия в обществото ни. Разбира се, трудно е да се обединиш с лумпени, които смятат, че "фашистите" /каквото и да значи това в болните им мозъци/ управляват НАТО и т.н.
 
В крайна сметка това е въпрос и на лично достойнство-човек, който го има, не може да допусне чужди феодали да окупират страната му.
Views: 748 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive