Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » November » 10 » Пример за абсурдността на интернационалната идея
4:01 PM
Пример за абсурдността на интернационалната идея
 
Против природата, против историята, против личността - това представлява интернационалната 200%-ова утопия. Крещящ пример, от bolgari.net:

"180-годишен провал"

"В резултат на Белгийската революция през 1830г. се създава независимата белгийска държава. Под девиза „Съединението прави силата" (от тях сме го взели!) две етно-религиозни групи в сърцето на цивилизована Европа в продължение на 180 години опитват да създадат нация в една държава. И не се получава! Защото голямото мнозинство от населението говори на два различни езика – фламандците на нидерландски, а валонците на френски. Освен тях официален е и немският език, има под 1% немскоговорящи. Официално признати регионални езици още са шампанският, пикардският и гоме.

Пълна свобода във всичко има в Белгия. На историческия кръстопът на Европа е все пак! Политкоректно съжителстват протестантите с католиците, пълен е рахатлъкат на юдеите и мюсюлманите. Всички демокротични институции и традиции са налице, но фламандците се имат за холандци и категорично не желаят да станат белгийци. Това става в Брюксел, в столицата на НАТО и Европейския съюз! Провалът на експеримента „Белгия" се случва в ХХІ век! Изкуственото съединение не може да направи сила.

Щом за близо две столетия две християнски тенденции не са могли да се интегрират взаимно, как там и наоколо възнамеряват да интегрират мюсюлманите? С кой сурат евробонзите в Брюксел искат от нас да интегрираме циганите? Две съседни народности, съжителствали заедно векове наред, не могат да се търпят в една държавна опаковка, тогава очевидно не е възможно араби, турци и китайци да станат белгийци, германци, французи и дори българи. Ако брюкселските комисари и евродепутати не сменят рязко курса за насилствена политкоректност, скоро ще четат книгата „Чистото и бързо разпадане на Евросъюза". "     bolgari.net





Когато за близо 200 години два бели християнски народа не могат да сформират една нация, кой може да си представи, че европейските народи могат да се слеят с расово-различни мюсюлмански пришълци? Впрочем СССР и Югославия са крещящи примери за абсурдността и тоталната неприложимост и несъстоятелност на интернационалната идея, която проповядва сливане на нациите в една обща безлична маса. В резултат от "сливането" в СССР днес всички етнически групи, съставящи бившите съвети, не само нямат чувство за цялост, а неистово се мразят един друг. Руснаци и кавказци се мразят непреодолимо, това е резултатът от фалшвата интернационална идея.

За Югославия какво да говорим - ако не са международните въоръжени сили и конвенции, сърби, хървати и босненци щяха да се избият помежду си. А комунистическата пропаганда ни уверяваше в "братската югославянска любов и единство" ! При това близо цяло столетие. Логично е човек да си зададе въпросът  "За какво единство в разнообразието ни говорят, дявол да го вземе?! " Не е ли това една злонамерена утопия, която в различните райони на света за изминалия век отне над 100 млн. човешки живота. Единствената исторически доказана възможност за мир между народите е спазването взаимно на националната, териториалната и културната цялост на народите и държавите.

Дори зачатък на външно примамливи идеи за "сливане и единство" е залог за бъдещи размирици и непреодолима вражда, както е с народите, съставлявали бившите комунистически държави. Чехословакия, Югославия, СССР - във всички тези случаи фалшивата и насила наложена "братска любов и дружба" доведе до непреодолима вражда и ненавист между народите, които уж съставляваха едно цяло. Нещо повече - комунистическите режими създадоха вражда там, където в исторически план не ги е имало - както в случая с чехи и словаци, където нещата все пак са поправими.
Views: 528 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive