Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » December » 15 » Протеже на Доганов монополизира медиите
7:37 PM
Протеже на Доганов монополизира медиите
Коварната свинеподобна бизнесменка Ирена Кръстева, тясно обвързана с Меди Доганов, продължава да закупува медийни издания, за да ги затвърждава като трибуна на сюнетчийството и българофобията. Не че досега са били нещо друго. Емблематичната за фекалоидния елит на прехода Кръстева, притежава 2/3 от медиите в страната, сега има пръст и в покупката на "Труд" и "24 часа" :
 
"Кой купува Труд и 24 часа?

Огнян Донев, собственик на Софарма е сред новите съсобственици на "Труд" и "24 часа".
Биволъ откри в базата Булстат данни за свързани интереси на Огнян Донев с Цеко Минев (ПИБ) и Ирен Кръстева чрез Инвестиционно дружество "Надежда", което е едновременно в собствеността на Софарма и на полиграфическия комбинат Родина, който е печатницата на "Нова медийна група" на И. Кръстева. "        bivol.bg
 
 
Въпросната свиня Ирена Кръстева е известна като дамата-монополистка в медийния бизнес - вестниците "Монитор”, "Телеграф”, "Политика”, "Засада” (бившия "Експрес"), "Уикенд", "Меридиан мач”, 50% от регионалния всекидневник "Борба”, както и на "Балкан българска телевизия” (ББТ) и на ТВ7, - това е част от колекцията й, включваща дори и безплатните вестничета. 
 
А вие искате свободно слово и независими издания?! Ирена Кръстева и нейното приличащо на чувал с изпражнения синче са верни протежета на ДПС, от техните медии не може да се чуе лоша дума за Меди Доганов. Синчето Делян Пеевски в предното правителство бе зам.-министър на бедствията и авариите от квотата на ДПС. Временно отсранен поради "съмнения в корупция" и възстановен лично от сер гей.
 
Говореше се, че Бойко Борисов щял да извади на светло тъмните далавери на Кръстева заради критиките срещу него, докато беше извън властта. Вестниците на Ирена Шипарска Кръстева обаче смениха курса и Бойко забрави за намеренията си. Типично по негов маниер. Типично по гаден педерастки маниер, така присъщ за настоящия "елит" .
Views: 559 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive