Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » December » 12 » Расов бунт в Москва
5:13 PM
Расов бунт в Москва
 
Хиляди руски младежи показаха недвусмислено отношението си към еврейската власт, толерираща престъпления срещу бялото руско население:
 
"Расистки прояви при безредици в Москва"
 

"В руската столица са задържани 65 души, участвали в протест на Манежния площад, съобщи Би Би Си.
При възникналите безредици са пострадали около 10 души.
Информационните агенции съобщават, че на площада са се събрали около 2 хиляди привърженици на московския „Спартак", разгневени от инцидент, при който е починал фен на отбора. Той е бил прострелян при сбиване с преселници от Северен Кавказ през нощта на 6 декември.
По време на днешния протест запалянковци са предизвикали сбиване с граждани с кавказки произход.
Нападателите са скандирали „Руснаци, напред", „Русия - за руснаците" .
Пострадал е и операторът на агенция „Новости" Рустам Бузанов, върху когото са се нахвърлили група младежи, които са му нанесли удари по главата.
Имало е и сблъсъци между протестиращите и милицията. Представителите на реда с абили замервани с играчки от елхата на площада.
Представители на властите са уверили запалянковците, че разследването смъртта на привърженика на „Спартак" ще бъде доведено докрай. "             news.bg
 

 
"Футболни фенове жестоко пребиха петима кавказци и се сбиха с милиционери в Москва, съобщи ИТАР-ТАСС. "
 
В центъра на града днес са задържани 65 фенове за неподчинение на органите на реда, съощи говорителят на столичното управление на МВР Виктор Бирюков.
 
Според Бирюков по обед на площада се събрали 4-5 хиляди младежи, представляващи различни общности - от футболни запалянковци до националисти. Те скандирали "Русия за руснаците" и други расистки лозунги, запалили фойерверки и хвърляли пиратки.

Протестиращите успяха да блокират движението по улица "Моховая".

Затворени са били две станции на метрото - "Площад на революцията" и "Библиотека "Ленин".

Според очевидци участниците късали украшенията от коледната елха край Кремъл и ги хвърляли по милиционерите. Хвърляли също пиратки и камъни. "                          vesti.bg
 
 
В Русия от много време насам назрява расовия бунт, защото руснаците премного си препатиха от чуждоземни окупатори. През 17-та година евреите взеха властта и подложиха на масов терор бялото население в Русия, но днес се разрастват предпоставките за истинската - Националната революция, която да измете жидовете от властта. И, бъдете сигурни, руската расова революция ще е много по-страшна за евреи и не-бели нашественици, отколкото бе за тях при възкачването на национал-социалистите на власт в Германия. Защото в Русия от близо 100 години се извършва анти-руски геноцид от юдейската власт, независимо дали тя се нарича комунистическа или демократска.
 
 
Views: 625 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive