Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » July » 17 » Разликата между мъжа и мъжкия добитък
9:15 PM
Разликата между мъжа и мъжкия добитък
Разликата не е голяма - едните са националисти, а другите не са. Как е възможно някой, който претендира за званието"мъж", да не е националист?! Необяснимо е. Какъв мъж си, ако не си готов винаги да браниш с цената на всичко своята земя, народ и култура? Никакъв мъж, просто добитък. Което навява мисълта, че в момента населението на бивша България в мнозинството си е добитък. 

Мъжът не само че е от мъжки пол, той е и човек. А щом е човек, значи не е скот. За човекът е характерно, че е способен да жертва себе си не само за храна, а за някаква идея. По-велика идея от родолюбието няма, значи това е и основната разлика със скотовете. Затова и най-оскотелите уроди са най-върлите противници на национализма и родолюбието - те не приемат, че може някой да пренебрегва скотските си пориви и стремления в името на някакви си идеали, това е твърде човешко за тях. 

Днес оскотяването е издигнато на пиедестал - напълни джоба и гушата си, предай и продай ближните си, забрави всичко съвестно и морално, защото скотът не се храни с морал или съвест. Излиза, че за да превърнем човек или група от човеци в добитък, е достатъчно да премахнем национализма като явление, оформящо личността му. Може да кажете - има и други идеали, но най-великият човешки идеал е родолюбието, защото съдържа и християнския идеал да отдадеш живота си на ближния и не само на ближния. Пак някой може да се възпротиви като каже, че по-голям идеал е да се жертваш за всички хора и народи. Но как може да направиш нещо за народите ако не можеш да направиш нещо за своя народ, чиято култура познаваш и е оформила душевността ти?

С други думи - само тестостерон не е достатъчен за мъж. Тестостеронът го има във всеки добитък и може да го направи доволно агресивен, но не мъж; защото мъжът е човек, а не добитък. 

Само националистите могат да са истински мъже, само националистите могат да жертват пари и привилегии за ближните и народа си, само националистите ще защитят своите хора от чуждата агресия, вместо да спасят кожата си, като се спазарят с врага. 

И с прискърбие трябва да отбележим, че в нашата страна процентът добитък от населението е най-висок в сравнение със съседните нам страни, защото тук истинските националисти са най-малко; при все, че в други времена сме били пример за всички тях.

Истинският мъж е националист, с висок морал и стремящ се към физическо развитие и духовно извисяване. Всичко друго е в сферата на подчовешкото.
Views: 627 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive