Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 15 » Разрушителният диктат на Световната банка продължава
3:18 PM
Разрушителният диктат на Световната банка продължава
Училище след реформата на СБ.
Тези мръсници, чийто виден кадър е лицемерният чифутосроден Симеон Дянков, се хвалят с невероятни "постижения" . Да видим някои:
 
"Световната банка иска да закриваме училища и в големите градове
България трябва да продължи да закрива училища, защото делът на децата в училищна възраст намалява по-сериозно от този на учителите. За периода 2000-2009 г. децата в училищата са намалели с 28%, а учителите - с 24%. Оптимизацията обаче трябва да продължи в големите градове, където няма да се застрашат интересите на най-уязвимите образователни групи.
"Само през 2008 г. България закри 340 училища и съкрати 4807 учители, което представлява 33% от съкратените за 10-годишен период. За две години бяха спестени над 100 млн. лв.", се изтъква в доклада на банката. "      uchenik.com
 
 Забележете какви грандиозни успехи е постигнало просветното министерство под ръководството на бандитската разрушителна организация, наречена Световна банка - "Само през 2008 г. България закри 340 училища и съкрати 4807 учители" . Невероятни резултати. В други държави, на други места, тук-таме се появяват противници на престъпническите реформи, прокарани от туморът за всяка икономика СБ. У нас - няма. Закрили сме 340 училища - щом СБ казва, това е успех. За какво ни е образование, то само може да подтикне младежите да мислят, а ако се замислят, може да им хрумнат лоши неща - например да се бунтуват нещо. Да речем срещу антибългарските паразити, провеждащи "цивилизовани" реформи, криещи се зад противните вече лозунги за европеизиране, всъщност превръщащи ни в първобитни скотове.
 
Едно време училището е било истинско просветно здание, крепител на българщината и българските ценности. В момента е инкубатор за подрастващи дегенератчета, лишени от национално съзнание, морал и стимул за нещо различно от изпедерастяване, нарко-алкохоло-пристрастяване и маймунизиране.
 
Все пак, младежът си е младеж; попаднал на силен агитатор, определено може да приеме Правата вяра, т.е. да стане Националист, а с това да стане достоен човек, противник на всичко мръсно и гнило. Затова в просветата публикуваме статията " Нова мода за Българските младежи" . Много "доброжелатели" ще кажат : " това са крайни пропаганди, това е опасно и страшно за децата" . Така е, не е като да ги учиш да се друсат и в говна да се въргалят.
Views: 558 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive