Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » April » 27 » Рушителната пандемия на порнографската "култура"
2:53 PM
Рушителната пандемия на порнографската "култура"

Това не е просто бизнес, а война срещу човечеството. Очевидно е - порнографията е авангард на античовешката цивилизация, която днес ни се налага за Нормалност. Порнографията, която ни залива, е както директна, така и индиректна - почти всичко се рекламира например чрез сексуални послания, защото повечето хора са най-податливи на внушения в сексуален контекст. 

Порнографията днес се гледа масово и затова, често зомбитата приемат с непоносимост твърденията, че това по същество е опустошителна атака срещу човешкото психично и био-поле. За хора, които се обявяват против порнографията във всичките й форми, се говори като за "моралисти" , в отрицателен смисъл. Това е естествена "реакция на падението" - за да оправдаят липсата си на морал, те го отхвърлят и определят като ненужно и безсмислено явление.

Най-масово порнография се гледа от деца в ученическа възраст, а това, повече от всичко, осигурява израстването на деградирало поколение, лишено от здрава психика и емоционалност; вместо това повърхностни дебили, които са подвластни единствено на нагона си и на възприятието, че "светът се върти около секса" . Това последното често съм го чувал и все повече се убеждавам, че вярващите в него, са човекоподобни маймунизирани олигофрени-фройдистчета, но не и нормални човешки същества. Сексът може единствено да е последствие от емоционална хетеросексуална обвързаност, всичко друго е изкривена патология, която днес масовата информационна система представя за нормалност. 

Напълно логично е обяснението, че многократно увеличеният брой на лесбийките е пряко свързан с оскотяването на мъжете. Жалката социална картинка днес е, че повечето мъже в действителност гледат жените само като сексуални обекти, а някои от жените реагират, като сменят сексуалната си ориентация. Получава се патологична верига. Голяма част от жените пък възприемат за нормална ролята, която порнографската пандемия определя на пола им - на безличностни кукли. 

Днес може да говорим за порнографска "култура" - тя е не само директната порнография, а цялата пошлост, която ни залива; лишената от стойност филмова продукция, музика, стил в облекло, поведение... Това няма как да продължи дълго, в историята всяко общество, обзето от безнравственост и содомия, е било помитано, било от други общества, било от стихии... 

В интернет човек често се натъква и на статии, представящи порнографията като нормално средство за забавление, даже "необходимост" ; как порно-актрисите били много щастливи и подобни изсмукани от пръстите глупости. В сайта, от който съм поместил цитати по-долу, има линк към списък със самоубили се и умрели при неизяснени обстоятелства порно-актьори и актриси. Доста дълъг списък, личи си какво щастие са си донесли.

Тази информация трябва да се разпространява; нужно е да развиваме пълна непоносимост към "порно-културата" , която ни натякват за световна норма, защото целта й е да превърне обществото в подчовешка сбирщина без творчески потенциал.

Цитати от anti-porn.org:

"Порнографията внушава само физически интерес към жените, без никакво друго взаимоотношение  с тях, пренебрегвайки и омаловажавайки всички други аспекти на жената. Жената се свежда просто до неодушевено тяло и сексуално поведение. Според изследвания, 58% от жените и 37% от мъжете в Америка считат, че порнографията е унизителна за женския пол. Вредна е както хард, така и софт-порнографията, оформяйки възприятието, че жената е просто тяло, а не човешко същесво" ...          Памела Поул, „Как порнографията стана норма”

"Порнографията е насилие, няма нищо общо с любов, секс, еротика... При разпити на голяма част от изнасилвачи и блудствали с деца, признават, че поведението им е било стимулирано от гледане на порнографски материали. "Глория Стайнем, тв интервю

„Продължителното облъчване с порнография води до промяна на обществените вярвания и нагласи. Например, внушава, че не е толкова лошо порнографията да е достъпна за непълнолетни, толерира по-малки наказания и присъди за изнасилвачи и педофили, стимулира грубо отношение към жената и подтиква към сексуално-патологични състояния”           San Diego, Academic Press.

"Културата на обществото ни се превърна в порно-култура. Порнографските „естетични” норми и стандарти станаха основна част от днешната телевизия, кино, музика. Въпреки твърденията, че е безвредно забавление, порнографията има силно негативни последствия върху облъчваните с нея индивиди. "                   Памела Поул, „Защо правителството трябва да е загрижено”

Views: 773 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive