Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » March » 15 » Село Мечка - олицетворение на етническия геноцид срещу българите
2:38 PM
Село Мечка - олицетворение на етническия геноцид срещу българите
Срещу етническите българи се извършва геноцид-който не го разбира или е тъп, или заблуден.

"Селяни бягат от цигански тормоз"

"Апашите окрали всичко, започват нападения срещу хора"
 

"Възрастни хора бягат от станалото печално известно с циганските нападения плевенско село Мечка. Елена Василева и съпругът й се готвят да напуснат родното си място, след поредния обир на семейния магазин станал преди дни - този път апашите влезли през стената. Подобни случаи има много. Като този с Райна Пенчева, която се преселила при децата си в Провадия, след като била нападната докато спи - грабителите влезли в къщата и метнали върху й одеало, за да вземат пенсията й. Димитър Димитров е нападнат по същия начин - той обаче не издържа на стреса и след грабежа умира.

„Предметите обект на кражби в Мечка и околните села са доста изчерпани. Вече няма какво да се краде. Така ситуацията става по-опасна, защото започват атаки срещу самите хора за пари", обяснява пред DeltaNews шефът на РПУ Пордим Христо Симеонов.
Според сухата статистиката в село Мечка през миналата година престъпленията са намалели наполовина. Разкритите обаче са три пъти по-малко.
Директорът на полицията в Пордим обяснява, че за спада на престъпленията основна причина е засиленото присъствие на униформени и общинска охрана. Налице е и фактът, че „каквото е имало да се взима" е отмъкнато. Местните апаши обаче започват да гастролират и в други селища.
"Има случаи цигани от Мечка, да са залавяни да крадат и по други места", коментира зам.-шефът на Областната дирекция на полицията в Плевен комисар Марио Тодоров. Пример за това е, мъж спипан да краде масло от трафопост от село в Никополска община. Когато пристигнали ченгетата ги нападнал с брадва и се наложило да бъде застрелян. Името на Мечка стана известно, но масови кражби има и в Бръшляница, Търнене, Дисевица, Пелишат, Бохот, напоследък и в Червен бряг. „Абстрахирам се от това, че само цигани крадат. При толкова българи живеещи в района, се предполага, че и сред тях има криминални елементи", пояснява комисар Тодоров. "
 
 
Разбира се, село Мечка е капка в морето - абсолютно същата картинка се наблюдава във всяко едно населено място в страната, особено в селата, където етническите българи са подложени на безжалостен геноцид, при това със съдействието на предателската полиция и антибългарските съдилища, които дават условни присъди на цигани с доказани десетки престъпления, най-лекото от които е влизане с взлом и грабеж на беззащитни възрастни хорица. Педерастката полиция всъщност вече не си прави и труда да разследва циганските кражби и грабежи. При убийство, ако са в подходящо настроение, униформените симулират дейност и обикалят циганските махали в 1-2 села, да издирят убиеца, ако не го намерят - " не е на адреса, те и без това живеят без адрес, какво можем да направим" .
 
 
Всеки един защитник на "ромските права" трябва задължително да поживее поне месец в обикновена къща в село като Мечка, или в близост до циганска махала, пък да видим къде точно ще си завре идеите за толерантност и равноправие, ама без да има възможност да живее на друго място и да си тръгне-ей така; "тука ще живееш като беззащитните селяни, оправяй се! "  
Гарантирано, наглият педераст-мангалозащитник, за неповече от месец ще се моли на колене да му намерят място за живеене, населено само с " груби и нетолерантни" ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ, срещу които доскоро е роптаел, че дискриминират иначе толкова симпатичните мургави граждани. Защото едно е да си платен урунгел, да живееш далеч от мангалската сган, чиито права защитаваш, друго е да живееш като обикновен българин сред подчовеците, а държавата-мащеха да не си мърда пръстта да те защити от ежедневните нападения срещу имота и личността, понеже според министерските директиви, расист може да е само бял човек; ако черният прояви расизъм, то е защото ти си виновен и си го провокирал!
Село Мечка е крещящ пример, че независимо кое правителство е на власт, държавата е антибългарска и се направлява от антибългарски сили, не от нехание, геноцидът срещу българите е стимулиран по всички възможни начини и с всички средства. Повече от 20 години държавата и инструмента на властта-полицията, не могат да наложат ред в едно село с 4-500 души население! Но това село не е изолиран случай-това е повсеместната картина в цялата страна. Държавата отказва да ни защити - ако сами не се защитим като етнически българи, прави загиваме.



Views: 739 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive