Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2014 » May » 5 » Село Розово - столицата на България
10:09 AM
Село Розово - столицата на България

Актуалната столица на България в момента е село Розово, общ. Казанлък, което бе определено от озлобените "медии" като расистко. Тези хора показаха, че няма да се примирят с водената от антибългарските управници политика за унищожаване и потискане на българския етнически елемент. Розово заслужава подкрепата на Всички истински българи и трябва да я получи. 

Когато страната е бедна, разпокъсана и нещастна, единствената надежда и извор на гордост е българите да демонстрират национално самочувствие и инстинкт за самосъхранение - това е най-голямото богатство и хората от Розово го притежават. Те можеха просто да склонят глава и да се примирят, точно както системата иска - да мълчат, задушени от липсата на перспектива и режисираната икономическа гибел, самочувствието им като българи да бъде смачкано. Системата изисква от българите да бъдат боксова круша за грабителите си. В противен случай - те са вече расисти, ксенофоби и фашисти. Всеки, който има дързостта да се опълчи срещу каузата на властта "България Без Българи", се превръща в "персона нон грата" и бива безобразно демонизиран. 

Жителите на Розово демонстрираха най-омразното и непростимо за евро-атлантическите либерали, Хелзинкския комитет и тем подобните кривозащитници - а именно национално достойнство. Хората казаха - "Нашето село е чисто и искаме да остане такова!" Това е истински ужас за за възпитаните в либерална еднополова любов демократи и техните юдейски господари. Затова подвластните им медии, начело с про-турските, нео-османистки инструменти Нова и Бтв, се нахвърлиха като бесни псета срещу достойните селяни.

За да не се стига до "Катуница 2", 3, 4 и т.н., трябва всички български села да последват примера на розовчани. Защото иначе става късно - загиват хора, както се случи в Катуница, понеже не се е вдигал достатъчно шум, в името на толерантността. Небългарски расистки елементи вилнеят в цялата страна и това не е проблем за телевизиите, но проблем е когато българите опитат да спрат расизма срещу себе си. 

Българите трябва да се научим да действаме "като ожилени" преди някой да умре, както именно се случи в Катуница. Тогава реакцията бе достойна за уважение, намесиха се хора от цялата страна, но бяха загинали двама младежи. Затова всички градове и села трябва да се организират по примера на столичаните от Розово - превенция преди да е станало късно.

Това, което демонстрират розовчани, е расова култура, каквато притежава всеки човек, незаразен с толерастки догми и саморазрушителни нео-либерални учения. Това не е върлия расизъм на циганите, които грабят и убиват, защото според техните закони, не се наказва престъпление срещу други етноси; не е фанатизмът на "горките сирийци", които в родината си са избивали мирни хора, понеже са християни; това е здравословната расова култура, която българите пазят от хилядолетия. Това е жизненият минимум, за да съществува един народ. И ако розовчани го пренебрегнат, под натиска на антибългарските медии и политици, селото им ги чака същото, като повечето - обезлюдяване, дива варварщина, грабежи, убийства, разруха. Затова те трябва да чувстват подкрепата на Българите, те в момента са Столицата.

Лесно е на платените антибългари, от полите на Витоша да издават присъди на хора, които живеят в райони без полиция, без закони и без дори инфраструктура. Политици, журналисти, псевдоинтелектуалци като Евгений Лайнов - цялата селяндурска "столична" пасмина, която атакува розовчани; те трябва да знаят, че не са гласът на България, а на расистката антибългарска върхушка. И че Небето гледа.

 

Views: 1092 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive