Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » December » 15 » Щедро награждават Меглена Кунева за проституирането й в европарламента
9:52 PM
Щедро награждават Меглена Кунева за проституирането й в европарламента
Меглена Кунева, едно от многото нещастия за българския народ.

"Барозу предлага важен пост на Кунева"

"Председателят на Европейската комисия (ЕК) Жозе Мануел Барозу може да даде поста на ръководител на Бюрото на съветниците по европейски политики на Меглена Кунева.

Това съобщи френското издание "Летр дьо експансион", цитирано от БТА. По този начин Барозу ще се опита да засили влиянието си върху комисията, се посочва в материала. С назначаването на българския еврокомисар Меглена Кунева, която отговаря за защита на потребителите, начело на Бюрото Барозу ще запази контрола си върху "мозъчния тръст" на комисията, се казва в статията. "


  Проститутката Меглена продължава да трупа облаги в замяна на продажничеството и предателството си спрямо българския народ. Разбира се, тая простовата, но лукава женица, е само кукла на конци в ръцете на големите играчи, но именно тя открито лобира за спирането на трети и четвърти реактор на АЕЦ- Козлодуй, което спиране ни излиза през носа. Защото АЕЦ ни даваше енергийна независимост и огромни икономически печалби, но тая независимост беше трън в очите на международната българофобска общност и трябваше да се съчинят идиотизмите за остарелите и много опасни реактори, та да бъдат спрени. Меглена Кунева, популярна сред дипломатите от европейския съюз със прозвището " йес, сър" предаде и продаде българските интереси, но въпреки това продължава да представя страната ни пред европейската общност. При това скоро ще я повишат, най- вероятно в замяна на секс- услугите си към председателя Барозу.
Политически проститутки като Кунева осигуряват своето благоденствие и това на децата си, като в замяна официално допускат разграбването и експлоатирането на българския народ и ни обричат на сигурна гибел. Докога ли ще търпим тоя позор?

Views: 710 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive