Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » July » 20 » Скотовете почти забравиха Васил Левски
1:14 PM
Скотовете почти забравиха Васил Левски
173 години от рождението на Васил Иванов Кунчев
По отношението към Лъвски ще отсъдим какво представлява обществото днес.

Поне 90% от съвременното общество е утайка и това личи особено ярко, като си припомним какви българи са се раждали до неотдавна по нашите земи. И най-вече като си припомним Апостола. Делото на Апостола е потъпкано от безумните скотове, които се поддадоха на антибългарския натиск и се отрекоха от корена.
Картината в обществото е следната, кратко и ясно:

1. Политическият елит - чорбаджии, мекерета, подлизурковци, хомосексуални изроди, педофили, слуги и клоуни;
- народопредателите са окачили портрета на Левски по кабинети и офиси, т.е. лицемерието им е пословично именно с това, защото е ясно, че изметта във всички партии потъпква делото на Апостола. Юдопоклонниците често цитират революционера, разбира се, както им изнася. А сега как изнася най-много? - Да говориш за толерантност и и интеграция и да си затваряш очите пред потъпкването на българския етнически елемент. Включително цитата, изваден на тържеството преди 2 дни в Карлово - "братство с всички без разлика от вяра..." и други мехлеми за българоубийците които цитират каквото им отърва, а останалото тактично премълчават. Например по отношение на циганите - защо на нашият революционен водач не му е и минавало през ум да се опита да привлече за каузата някой "ром" ? Само олоигофрените не могат да си отговорят.

2. Модерните средностатистически "граждани на света" - за тях е необяснима саможертвата на Левски, защото според увредените им мозъци няма значение къде ще живеят и кой ще ги управлява - важен е мирът и любовта/ т.е. да ги шибат без проблем , жарг./ . Тяхното число се увеличава, тъй като цялата пропагандна машина работи в тази насока. Ако ги запиташ за Левски, ще заговорят за внушените им от "доброжелатели" идеи, че той всъщност се борел за социални права, а не за национално освобождение. Разбира се, разговорът ще свърши, когато попиташ защо тогава Апостолът никога не е разпространявал просветителните си идеи сред цигани и турци. Идиотите просто не искат да разберат що е Национална революция.

3. Модерните патриоти - т.е. лъжепатриоти, макар и превъзхождащи "гражданите на света" , те съвсем не са наясно със същината на родолюбието. А именно - национализмът съвсем не е да пееш какъв патриот си, а да работиш за родината и да се бориш за честта на България.
Те разбират съпричастността към делото на Левски именно така - поднасяне на венци, окачване на портрет и геройско упояване в хоремака/евентуално/ . Не осъзнават същината на Делото - то е динамичен процес, който не спира и е необходимо непрекъснато развитие от нови и нови ратници.

4. Националистие - те са наясно с туй най-подирното, а именно - Делото не само трябва да се продължи, но ако огънят не се разгори отново, с нацията е свършено. Те почитат паметта на Апостола с ясната идея, че съврменното общество е гавра с борбата му - не за това умряха нашите поборници.
Но разбира се - много от националистите са на погрешен път и не знаят по кой да вървят, за да продължат Делото. Впрочем, за момента никой не показва като да го знае, и това е видимо - обществото е потънало в аморал, безбожие и материализъм, а това значи неспособност на нищо освен мръсен слугинаж. Ако има надеждни люде със спасителна мисия - от тея среди ще излязат, или изобщо няма да видим такива.
Views: 623 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive