Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » August » 17 » Спирането на тока - част от кампанията "Бългейрия - помийна яма"
12:03 PM
Спирането на тока - част от кампанията "Бългейрия - помийна яма"

В разгара на летния сезон, в най-известните български курорти, токът спря. Но не един път и не за няколко часа. А множество пъти, в продължение на 3 седмици, за по цели 40 часа. Тая работа смърди. И то яко.

Нали уж туризмът беше най-ценният ни отрасъл, с най-големите печалби за страната? Как така осираме най-важният за икономиката ни отрасъл, и то без някакво страшно природно бедствие, няма цунамита и земетресения. Токът спрял, щото се била пренатоварила мрежата. Какъв малшанс! Само че на това трезвите хора не му викат малшанс, а целенасочена кампания. Това не е просто моята конспиративна луда теория, вижте какво е признал дори министърът, и то още след първото изхождане на чужденците от енергийната компания EVN:


"Има злонамереност при аварията с тока по Черноморието

Има злонамерено посегателство при спирането на електрозахранването на Черноморието на 22 юли вечерта, съобщи енергийният министър Трайчо Трайков. Към момента няма повдигнати обвинения.

Преди дни авария остави без ток 56 000 абонати. Това предизвика хаос в курортите Слънчев бряг, Поморие, Равда, Несебър, Свети Влас и Обзор, както и на юг от Варна. Полицията и ДАНС започнаха разследване по случая. Трайков отказа да коментира резултатите му, единствено съобщи, че е установена злонамереност. "


Това изказване, макар направено от самия министър на енергетиката, някак остана незабелязано. Обаче то е направено още след първото спиране на тока на 22 юли. Станал гафът - оправят го и се забравя. Само че цели 3 седмици след това проблемът продължава с пълна сила, ток няма, а разни летовници съвсем естествено се заричат повече да не стъпят на китното ни черноморие. ТРИ СЕДМИЦИ!!! По белите държави за толкова време са преодолени щетите от урагани и мощни експлозии, а тук не може да се отстрани някаква си повреда на проводник! Хубаво, само че няма как да е случайно, това не е просто нехание.

Случайно ли е, че това се случва едва ли не по време на най-важния туристически сезон у нас в последните десетилетия. Защото сега е криза и много западняци са предпочели страната ни, поради по-изгодните цени. Защото Гърция фалира и е естествено да има пренасочване към нас и защото имаше разрив във отношенията на Турция и Израел - още едно пренасочване, предимно на евреи.

Ами не е случайно. Просто имиджът на страната ни трябваше да бъде още веднъж оплескан. Ама от кого? Компанията EVN си е точно западняшка, просто показаха отново, че могат както си искат да ни правят на глупаци. А глупаците Бойко и Дянков се правят на много възмутени от спирането на тока и съответно издънването на този ключов сезон. Със сигурност те добре знаят, че става въпрос за целенасочена кампания, но какво им дреме - едно е интересът на техния покровител Световната банка, съвсем друго е интересът на България.

Кой има интерес? Естествено, че от това омазване интерес ще имат Гърция и Турция, които бяха застрашени от голям туристически отлив, само че друг е въпросът дали и някой друг няма интерес. Например цялата наемна измет, която е окупирала властта и която от десетилетия работи по проекта " БълГейрия - помийната яма на Европа" 
Views: 587 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive