Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » February » 15 » Страната ни е с антиевропейски имидж, а Турция?
2:29 PM
Страната ни е с антиевропейски имидж, а Турция?
"Нищо не е било по-пагубно за европейския имидж от Румъния и България"
"Наясно съм, че нищо не се отрази по-пагубно на европейската репутация от приемането на България и Румъния в ЕС. "          БТА
 
Напълно сме съгласни с Ферхойген-имиджът на страната ни е антиевропейски, обаче да се замислим защо.
 
Главно, една страна няма как да е европейска, ако културата й не е европейска. А културата у нас стремглаво се отдалечава от всякакви европейски признаци, особено в последните 20 години. На мястото на нашата истинска, Българска и европейска култура, се натрапи примитивната антикултура, обобщено наречена чалга. Чалгата прояде всички аспекти на духовна и културна проява-тя накара младежите да слушат турска музика и да проявяват циганско поведение, тя вмени на невръстните момичета, че облекло и поведение на курва е еталон за подражание в живота, тя премахна задръжките на редовия гражданин да хвърля боклука от терасата.
 
Обществото ни трябва да прогледне-народа умишлено се подлага на културна асимилация, всичко това се извършва с пълната подкрепа и съгласие на предателския политически елит. Нека кажем директно-това е война.
 
Най-слабите и податливи на духовни вируси индивиди, първи падат духом и приемат ориенталщината, превръщат се в морални роби на враждебната антибългарска и антиевропейска сган, като в същото време изкривените им, болни мозъци, приемат всеки позив за запазване на Българщината като нетолерантен.
 
Хората трябва да разберат, че циганизацията и натякването на ориенталщина е един планомерен и стратегически стимулиран процес, който, ако бъде изпълнен, ще бележи краят на духовната и културна независимост и самобитност на българина. Предателските медии непрестанно промиват мозъците на народа, те просто забиват пирони в ковчега ни, цялата телевизионна пасмина, начело с отпадъците "бнт" , бтв, нова тв и т.н. , са една сатанинска и морално мръсна сган, която е сграбчила в коварните си клещи българската младеж и смачква наченките за самостоятелна мисъл. За ролята на телевизията-вижте какво казваше Хайтов, а че е сатанинска си пролича от разкрития 25-кадър, в който бтв вкарва поредица от масоно-еврейски антихристиянски кадри, тровещи подсъзнателно психиката на зрителя.
 
В този аспект г-н Ферхойген, както казахме, е прав-страната ни определено се отдалечава от европейските ценности.
 
Но интересно какво ще каже същият господин за евентуалната кандидатура на Турция в Европейския съюз-една страна, от която 3% от територията й е в Европа, която се управлява от ислямисти и чиято култура по същността си е антиевропейска?
 
Ако в основите на Европейския съюз по начало бяха заложени християнските ценности, сега нямаше да се говори за приемане на тази азиатска илямска държава в ЕС.
Views: 675 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive