Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » October » 20 » Толерантността е нашето нещастие
2:05 PM
Толерантността е нашето нещастие



Нашата търпимост и толерантност - това е основата на всички нещастия за българите от много време насам. Българоубийците от Хелзинския комитет например ни натякват, че сме зле, защото не сме били толерантни. Защо българоубийци ли? Защото съдействат по всички начини престъпленията и убийствата на циганската измет срещу етнически българи да останат ненаказани. Та тези българоубийци ни казват, че липсата на толерантност е нашия проблем. Действителността е точно обратната - нашата прекомерна и дебилна толерантност е най-голямото ни нещастие, което вгорчава и влошава непрекъснато живота ни.

Вижте как протестират хората, които имат един от най-високите стандарти на живот по света.


"Масовите протести срещу пенсионните реформи във Франция прераснаха в погроми. Хиляди хора излязоха по улиците наградовете за да не допуснат увеличаване на възрастта за пенсиониране, съобщава радио "Ехото на Москва" .

Повече от три милиона души се обявиха против плановете на правителството. И ако сериозните инциденти по улиците на Париж бяха избегнати, то в някои други градове протестите бяха съпроводени от безредици. В предградие на Париж протестиращите преобръщаха коли и извършваха други вандалски прояви. Полицията е използвала сълзотворен газ.

В историческия център на Лион сблъсъците с полицията са продължили повече от два часа. При това протестиращите продължили да рушат витрини и автобусни спирки, и хвърляли камъни по силите на реда. В друг град напълно е изгоряла сградата на местния колеж. "          bolgari.net


А у нас как преминават протестите? С триста зора се съберат 1000 човека, псуват 20 минути и кой от къде е. Ако неколцина младежи хвърлят бутилка или покажат радикализъм - мнозинството възкликва: "крайни младежи! провокатори!". Затова и продължаваме да затъваме в блатото с помия и безнадеждност - защото мислим, че търпимостта е добродетел. Ако е добродетел да се оставиш безропотно да те мачкат в мизерия и екскременти, значи търпеливостта и толерантността са добродетели

Преди време масонското изчадие Мони Сакс-кобург-идиотски избръщолеви, че българите трябвало да си сменят чипа, имайки пред вид да станат още по-големи дебили, за да не недоволстват от боклуци като него, кобурга. Истината е, че българите наистина трябва да си сменят чипа, но с такъв, който ги прави нетърпеливи, агресивни и неконтролируеми. Това е положението. За да излезем от безизходицата, трябва много неконтролируема агресия да се излее, вервайте ми.

Видяхме докъде я докарахме с хленчене и олигофренски инфантилни надежди към престъпните партии - до там, че сме на ръба на физическото изчезване като нация. Тия избори да минат, да дойдат следващите. И от избор на избор осъзнаваме, че нашето родно място все по-безнадеждно се превръща в Абсурдо-мангалистан. Управлявани от една безродническа и жестока шайка, пропита с дебилщина и на моменти неистова омраза срещу етническите българи, която привилегирова мургави подчовеци, за да тероризира българите и да ги принуждава да се изселят по всички точки на земното кълбо, само за да изплуват от заблатения Антибългаристан.

Това скотско търпение ни изгори толкова пъти, че вече се чудя имаме ли здраво място по агонизиращия ни народен организъм. А по тоя организъм има и толкова тумори - секти, правозащитници, космополити, интернационалисти. Но най-големият тумор се казва Толерантност. Той заграбва жизнените ни сили, при това представящ се за радетел за бързо оздравяване, а всъщност смъртоносна отрова. Толерантност към развратници, толерантност към убийци, толерантност към експлоататори.

Скотската толерантност към грабители и убийци - това е най-голямото нещастие на българите. За да оцелеем, трябва да стъпчем решително тази паразитираща черта в днешната ни народо-психология, която по начало няма нищо общо с нравствеността на древните българи, създали първата национална европейска държава. Те бяха сурови и справедливи, затова и уважавани.


 

Views: 576 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive