Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » December » 5 » Нивото на елита. Елит?!
1:35 PM
Нивото на елита. Елит?!
 
Оказа се, че жалките марионетки и алчни подлоги със скандално нисък интелект, подвизаващи се като "народни представители" , освен корумпирани и аморални, са и изключително елементарни, глупави и манипулируеми:
 
"Журналисти скроиха кален номер на депутати и те взеха, че се вързаха"

Съвместен екип на bTV и вестник "168 часа" организира скъпо парти, на което покани 38 депутати с обещанието, че ще получат суперскъпи мобилни телефони, струващи по над 6000 лева бройката.В работно време, докато тече гласуването на така наречения данък "Колиба", цели 16 от поканените народни избраци пристигнаха пред столичния потел Феста, за да си получат скъпите дарове.
На хитро замислената провокация се отзовали 16 депутати.

От ГЕРБ в хотела дошли: Лъчезар Иванов, Емил Гущеров, Евгени Стоев, Ивайло Тошев, Геновева Алексиева, Светослав Тончев, Александър Стойков, Диан Червенкондев.


Примамливата оферта привлякла вниманието и на Кирил Гумнеров от АТАКА. От ДПС на събитието присъствали Митхат Метин, Ердоган Ахмедов, Петя Раева.РЗС се отчела с Бисерка Петрова и Дарин Матов. От БСП присъствал Румен Такоров и независимият Димитър Чукарски.
 
Депутатите били събрани в малка конферентна зала, където се снимало с четири скрити камери. Красиви момичета и момчета започнали презентацията и в този момент влезли екипите на вестника и телевизията.

Народните представители най-сетне разбрали за какво става дума и побързали да си тръгнат.

Повечето били попарени, а Геновева Алексиева залегнала на стола зад колегата си Лъчезар Иванов с надежда да се скрие.
Комичен е разговорът с Митхат Метин, цитиран от в. "24 часа":
- Вие защо не сте на работа? - Кой ви е казал, че не съм в момента? - В момента на работа ли сте? - Вижте... Вижте, народният представител, макар да изпълнява определени задължения и трябва да присъства и да гласува, той не е служител... - Какви задължения изпълнявате вие сега в този хотел? - .... (мълчи и ходи) - Какви държавнически задължения изпълнихте вие тук? - Бях поканен от... с колеги... ето можете да видите там колеги... наши има... бях поканен... решихме да се отзовем и се връщаме в парламента. "                                                                                           
 
Видео с депутатските неволи - http://www.vbox7.com/play:25486a3f .
 
 
Не знам до колко си струва изобщо да се говори за мерзавщината и несъстоятелността на българските депутати - принципно това на всички е ясно. Ама не съвсем. Защото цели тълпи от зомбита не спират да се хващат на всеки един червей, закачен на юдомасонската въдица. Дали ще е син, червен, жълт или друг червей - няма значение, ефектът е един и същ.
 
Както казахме, тези депутати не са истинската власт, те са просто обвивката на властта, която трябва да отчайва простолюдието с користта и невежеството си. Тяхната функция е да демонстрират прогнилостта и затъването на бившата държава, да задълбочават обезверението и апатията на "избирателите" .
 
Но винаги е потресаващо и отблъскващо да видиш какви нищожества живеят в лукс за сметка на измиращите и емигриращи български семейства, за които бъдеще в бивша България просто няма.
 
Това, което се вижда в репортажа не е нещо ново, но е наистина жалко - въпросните депутати изглеждат, меко казано, като недоразумения, с нисък под средното хамалско ниво умствен капацитет.
 
Депутатът Румен Такоров от БСП, след разкритието нагло заявява, че личния му телефон и без това е по-скъп от "промотирания" , така че, какво искате...
 
Не е изненада, че лъжепатриотът Кирил Гумнеров от "Атака" се е хванал на евтината уловка - той е известен с лакомията, користолюбието и "бояджийството" си, мислещ се за хитър и обигран, само че в случая се вижда изключителната му неостротия ...
 
Неясно е от какви съображения либерало-терористът Ахмед Доган е извадил Миктхат Метин от овчите пасбища, за да го направи депутат от ДПС. От импровизираното интервю с него, се вижда, че турският наглец едва ли е продължил образованието си след 4 клас. Но това не пречи да е надменен и безочлив - такива отпадъци викат на служителите "гяури" по разните държавни ведомства, а те мълчат като тикви. 
 
Управляващата ГЕРБ от своя страна доказва, че е съвсем обикновена мошеническа банда, с нищо неразличваща се от останалите престъпнически партии. Щели да въвеждат нов морал и поведение в парламента... Смях и тъга.
 
Това е една малка част от облажилите се антигерои на прехода, които ще се умножават, докато овчедушната толерантност към комунсти, демократи и обикновени престъпници продължава да е характерна черта сред населението.
Views: 529 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive