Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » June » 18 » Турци, евреи и еничари отново изиграват тълпата
12:59 PM
Турци, евреи и еничари отново изиграват тълпата
Недоволството срещу двукраката депесарска свиня Пеевски бе насочено към клоуна Волен Сидеров, за което той самият се постара. Клоунът го отнася, за да покрие педерите Борисов и Станишев. Ролята на Атака и Волен Сидеров е на буфер, който пренасочва гнева на тълпата. Така, както имаха и задача да приведат национализма до удобна и безопасна за антибългарите форма. Реално турците, евреите и еничарските им подлоги платиха на псевдонационалиста Сидеров да опере пешкира, а те самите отново излизат сухи. 

Изумително е с каква наглост антибългарски убийци се вписват в редовете на протестиращите, без никакъв срам. Става дума не само за отрепките от герб, но и за позабравени от късопаметниците антибългари - например информацията, че Соломон Паси също протестирал заедно със съпругата си? Каква наглост трябва да има това еврейско псе, за да се прави на протестиращ, след като е един от най-фанатичните българомразци?! Но нищо, важното е, че все намират по някой клоун, който да им обере негативите...

"Камъни хвърчаха пред централата на "Атака"

"Малко след 22 часа напрежението около мирното шествие на протестиращите ескалира, след като те стигнаха в близост до централата на "Атака" на столичната улица "Врабча". Тя бе обградена от плътен кордон жандармерия. По посока на сградата полетяха пластмасови бутилки, членове и симпатизанти на националистическата партия отвърнаха със същото.

Протестиращите запяха националния химн и пред тв камерите показаха поливинлитрови шишета, пълни с камъчета и пясък, които са летяли към тях откъм централата на националистите. "Турци сте!", крещяха те.

"Волен - курво", ехтеше от редиците на шествието, което на няколко пъти се опита да пробие с щурм кордона на жандармерията.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров също не остана длъжен и с мегафон надъхваше своите симпатизанти, които развяваха партийните си знамена.

Осем души са ранени при сблъсъците пред централата на ПП "Атака" тази нощ, съобщи БНР. Продължава да е засилено полицейското присъствие пред централата на ПП "Атака" и на бул. "Дондуков".  trud.bg

Очевидно е, че част от задачите на Волен, възложени му от антибългарите герб и бсп, са били да предизвика сблъсъци, които да фокусират недоволството срещу псевдонационалистическата  му партия. Точно така - герб и бсп, само наивници и олигофрени могат да считат, че те са нещо различно по същността си. 

Views: 587 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive