Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » May » 28 » Уволниха държавен служител, позволил си откровено говорене
3:48 PM
Уволниха държавен служител, позволил си откровено говорене
Актуалният символ на "българските" държавни институции
 
Доста гнусна гледка е тая дърта пачавра Цецка Цачева, шефка на парламента на педера Бойко Борисов. Няма да помествам грозната й снимка, но в общи линии асоциацията неизбежно е настъпано лайно, обаче със завидно самочувствие.
 

"Шефката на парламента Цецка Цачева отказа да разговаря с медиите за случая с отстраняването на Райна Манджукова като председател на Държавната агенция за българите в чужбина.


Преди началото на пленарното заседание всички представители на медиите се бяха събрали пред кабинета й, за да чуят нейната позиция по твърдението на Манджукова, че тя стои в основата на отстраняването й.


Въпреки това журналистите първо бяха уверени, че Цачева няма да говори по тази тема, а след това бяха подминати от нея.


Преди ден Райна Манджукова обяви, че е била свалена от поста заради изказване срещу правителството.


По време на официално посещение в Чехия между 21 и 23 май тя си позволила да коментира, че българските институции не могат да бъдат полезни на сънародниците ни, живеещи там.


Манджукова твърди, че тогава Цецка Цачева й заявила, че оплакванията й ще бъдат чути на най-високо ниво.


"Просто имах неблагоразумието да не съм дипломатична. Такива неща явно не трябва да се казват на нашите сънародници навън, но аз просто бях честна с тях", коментира тя. "
 
 
Явно госпожа Манджукова е забравила, че у нас е престъпление да говориш истината, още повече когато казваш очевидното - държавата не само нехае, а толерира всичко, което прави черен и невъзможен живота на българите, и в крайна сметка ни смачква и убива.
И веднага плати цената - бе уволнена от поста председател на Държавната агенция за българите в чужбина. Просто не може така да си позволява да говори, според действителността,  та нали това беше целта на масонския педерастки елит - българите да се превърнат в най-презряното и най-евтино експлоатираното племе в Европа, имащо право само да мълчи пред безобразията, като не забравя най-важното - няма никакви права, освен да слугува.
 
Току виж след такова изказване, българите си дадат сметка, че проблема не е в тая или оная партийка - целия скапан елит трябва да бъде пометен и на негово място да се издигне Националното управление. Дотогава само ще мечтаем за обществена справедливост.
Views: 628 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive