Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2015 » March » 5 » В авангарда на Злото - САЩ и ИД
10:51 PM
В авангарда на Злото - САЩ и ИД

С днешна дата, авангардът на злото в основна степен е представен от САЩ и проекта "Ислямска държава" . Американизмът и ислямизмът - две уж воюващи помежду си уродливи явления,  врагове на мира и хармонията. "Ислямска държава" е проект на американската еврейска пасмина, който цели страх и ужас сред редовите граждани. 

Това наскоро потвърди У. Кларк - американски генерал, бивш Върховен главнокомандващ на НАТО за Европа:

"Пенсиониран генерал призна, че "съюзници на Вашингтон" са създали терористичната групировка "Ислямска държава", за да се конфронтира с ливанското съпротивително движение Хизбула.

Генерал Уесли Кларк, който беше Върховния съюзен главнокомандващ за Европа на НАТО през 1997-2000, направи разкритието в интервю за Си Ен Ен.

"ИД/ISIS/ бе създадена чрез финансиране от наши приятели и съюзници," заяви Кларк във вторник, като използва акроним на ИДИЛ.

Единствената група, която ще се бори с Хизбула е ИД, защото те са "зелоти"/бел. ред. - фанатици/, които могат да се оприличат на Франкенщайн, каза той.

Генерал Кларк не уточни кои точно съюзници на САЩ са участвали в създаването на "Ислямска държава", Но потвърди, че терористичната група е част от стратегия, която има за цел да унищожи Хизбула с армия от екстремисти.

Кларк е известен с критичните си коментари относно военните планове на Вашингтон.

В негова книга, публикувана през 2003 г., той заяви, че САЩ предвижда поредица от военни кампании, които вече са започнали в Ирак и по-късно включват Сирия, Ливан, Либия, Сомалия, Судан и Иран.

Терористите от "Ислямска държава", много от които са били първоначално обучени от ЦРУ в Йордания през 2012 г., за да дестабилизират правителството на Сирия, са завзели големи части от територията на Сирия и около една трета от територията на Ирак. Ислямистие извършиха многобройни престъпления срещу човечеството в областите, които са под техен контрол."   http://www.presstv.ir/Detail/2015/02/20/398474/ISIL-was-created-to-counter-Hezbollah

 

"Не трябва да се забравя, че ISIS не е местен бунт на иракския и сирийския народ, а по-скоро е платена наемническа колония главно от външни лица, които налагат терор над местното население. Според Николас Расмусен, директор на Националния контратерористичен център, повече от 20 000 чужденци участват в редовете на ISIS. Те идват от 90 държави, коло 3400 бойци идват от западните държави.

Разузнаването на ЦРУ през септември 2014 докладва, че силите на ИД са между 20 000 и 31 500 бойци в Ирак и Сирия, докато предишните им данни ги докарваха около 10 000. Това се дължи именно на факта, че по-голямата част от тях са платени чужденци-наемници."   http://davidduke.com/general-wesley-clark-admits-allies-created-isis-fight-hezbollah/

 

С какво право американските арогантни отрепки се правят на международни арбитри, когато те и техните покровители от Израел създадоха ислямския тероризъм, а сега и "Франкенщайна" ИД? Империята на злото използва пипалата си, като САЩ и ислямизма, за да оплете безумното, морално девалвирало човечество и да го превърне в храна за юдео-сатанистката змия. 

Views: 1200 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive