Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » November » 13 » Великите луди и дебилните олигофрени
9:47 PM
Великите луди и дебилните олигофрени
Може би има и неутрални, "нормални" , може би няма. Факт е, че хората у нас изглежда са разделени на горепосочените лагери. Само че едните са множество, а другите единици. Да, олигофрените са множество и техните ментални отклонения са в най-долните и античовешки форми, които водят само към слугинаж и идиотизъм, но пък имат самочувствие на нормални. Другите - напротив, те искат живот, физически и духовен, материален и идеалистичен, но за нещастие са малцина и са набедени за откачалки.

"Свестните у нас считат за луди! " - Да, днес важи с особена сила. И обратно - идиотите, умствено и душевно повредените отпадъци са еталон за нормалност и просперитет. В този смисъл, ако ти кажат, че си луд, значи е комплимент, тъй като за момента нормалността има значение на зомбиран дегенерат и безмисловен добитък.

Но има много важно уточнение - олигофрените имат широк спектър от форми на проявление, някои дори са изключително уравновесени и изглеждат интелигентни. Каква е уловката - в санаториумите се намират видимо слабоумни индивиди, а тълпата на улицата е в друга форма на олигофренизъм - на външен вид незабележима, ако нямате тренирани възприятия по въпроса що е кретен. 

С други думи - умствено неразвитите, които са с разкривени погледи и издават нечленоразделни звуци, са в един отбор с "нормалната тълпа" , наречете ги фешън, мейнстрийм или каквото щете. А те искаха да набедят теб, трезвомислещия, честен човек! Срамота и невежество. Интересното е, че тълпата слага теб в един отбор именно с видимите олигофрени, вместо да сложи себе си, упорито отричайки, че е малоумна сган. 

Аз и ти - това сме нормалните, верни, честни, принципни, с непоклатими устои и свободолюбивост. А насреща - идиотите и психично-болните, без вяра, без чест и гордост, без пориви за свобода, продаващи и предаващи близките и себе си "за печена кокошка" . Но те имат самочувствието, че са нормални, понеже системата така ги е научила! Научила ги е, че егоизмът и простотията им са върховни добродетели и признак на "благоденстваща нормалност" ! От такава нормална тълпа имат нужда синовете на хермафродита, кръвопийците и убийците на неродени деца. Послушна, безопасна и овчеглава, абсолютно дебилизирана, напълно кретеноидна и неспособна да разсъждава трезво поради болната си извратена психика, която покрай похабяването на физиологичния им материал, ги превръща в прости и удобни слуги и подлизурковци.

Между честните личности и подлизурковските олигофрени вече се е оформила дори физиологична разлика и качествата личат от външността на здравия и болния индивид. Ясна е връзката, че хората с духовни и морални достойнства, обикновено чисто физически са симпатични, че и красиви; разбира се, невинаги едното е гарант за другото. От друга страна, ретардиралите безпринципни индивиди също си личат по външността и тя често е неприятна и непропорционална, с една дума изкривеняци. Такъв случай е омбудсмана на републиката, който е очевиден дегенерат както в морално, така и във физиологическо отношение. 

В университета например ми направи впечатление, че единственото момиче от курса, което може да се характеризира като принципен човек, националист и личност, се отличава и във физически план от останалите. Правилни черти, стройна фигура, силно излъчване, на фона на останалата безлика маса, която може да се обобщи накратко като гъски. Очевидна е взаимовръзката между генофонд, външност и идеи. Разбира се, невинаги е така, особено в някои случаи, когато национализмът и принципността на някои индивиди са по-скоро породени от съответната субкултурна норма, отколкото някаква действителна величина и личностни качества.

Всичко е обърнато с краката нагоре и нормалните хора трябва да воюват срещу самоубийствените принципи на една откровено кретенизирана тълпа, докато в същото време са набеждавани от въпросното множество за лунатици и психопати. Ако ме наричат луд заради решителност, принципност и непреклонност, добре, проблемът е да сочат мен и теб за болни, когато те самите се нуждаят от нашата лечебна програма. Разбира се, понякога психическите разстройства са неизбежни. Кой не е изпадал в психическо разстройство, виждайки, че скотовете, придобили олигофренски психично-болни навици, прегръщат слугинажа и наричат самоубийството живот? Как да не изпаднеш в умопомрачение, когато откровени дебили обират лаврите за твоя сметка? Обрат и пак обрат, дотогава ще гледаме велики луди сред сенките на олигофрени.


Views: 590 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/3
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive