Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » January » 17 » Външен министър ни е тъпа и ограничена женица
9:11 PM
Външен министър ни е тъпа и ограничена женица
С кариеристи и кранти Национално-отговорна политика не се прави!
Целият ни политически елит е компетентен колкото нея!
 
"Европейската комисия няма да бъде одобрена, ако Желева е в нея!"

"Не е възможно в Европейския парламент да бъде събрано мнозинство, което да одобри състава на новата Еврокомисия, ако в него фигурира и името на Румяна Желева. Това заяви британският евродепутат Андрю Дъф, цитиран от БНР.

Дъф, който е докладчик по изслушванията на кандидат-комисарите, коментира, че председателят на Европейската комисия Жозе Барозу е в много неудобно положение. Причината е, че номинацията на Желева е одобрена от Европейския съвет, но Европарламентът е против назначението й. Отговорът може да дойде само от София. Мисля, че госпожа Желева трябва да обмисли дали все още е уместно да иска поста еврокомисар и сама да оттегли кандидатурата си - това ще е най-елегантния вариант за излизане от задънената улица, заяви Андрю Дъф. " actualno.com



Случилото се на прословутото изслушване на Желева в Европарламента е обикновен позор не само за нея самата, но за всички нас. Най-лошото е, че вече позорът не ни прави впечатление, той стана част от мизерния ни живот и всеки може да ни излага където си иска, без да реагираме.
Ясно е, че тези които атакуват Желева са същите политически отпадъци като нея, но е факт, че ако тя имаше капка достойнство, щеше да се оттегли сама, без да чака милостинята на разни евродепутатчета. Тази проста женица е външен министър на страната ни, т.е. един неграмотен, некомпетентен и направо невеж човек осъществява международните ни контакти и се грижи за нашия имидж пред света.
Същата тая кранта отказа да окаже натиск върху Македония заради случая със Спаска Митрова, думите й бяха, че не може заради някакъв битов семеен скандал да се разваляли отношенията ни с малоумните фиромци. Тогава тя демонстрира как един измислен политик може с лекота да заплюе националното достойнство на собствената си страна. Същият този отпадък сега трябвало да защитаваме, понеже бил българският кандидат.
БЕЗРОДНИЦИТЕ И НИХИЛИСТИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!
Views: 631 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  January 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive