Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » May » 21 » Западните демократи държат у нас да има ислямски тероризъм. Базите на НАТО са просто един юдейски тумор за нашата земя
4:00 PM
Западните демократи държат у нас да има ислямски тероризъм. Базите на НАТО са просто един юдейски тумор за нашата земя
  Нужно е учтиво да заявим на НАТО-вците, че не желаем колонизатори на наша земя.
 
Много пъти повтарям нещо, в което съм убеден - ислямът е оръжие на международното юдейство срещу белите християнски народи, макар и понякога обръщащо се срещу създателя си, но без да се изменя основната цел - експанзия на християнските държави и народи.
 
Две новини от днес казват едно, но посланието им е съвсем друго. НАТО искали да изградят противоракетни остановки у нас, за да ни пазят, обаче има уловка - ИСКАТ ДА ИЗГРАДЯТ ПРО, С КОЕТО ВСЪЩНОСТ ЩЕ СЪЗДАДАТ ЗАПЛАХА ЗА СТРАНАТА НИ, И ЧАК ТОГАВА ЩЕ ИМА СМИСЪЛ ДА НИ ПАЗЯТ ОТ НЕИЗВЕСТНИЯ АГРЕСОР. Т.е. , средството за нашата защита ще се изгради с основна цел да създаде заплаха, която да оправдае присъствието му. НЕ Е ЛИ ТЪПО?! Има и по-тъпо - ние, защото вярваме, ослушваме се и периодично блеем.
 
Мюфтийството пък днес по медиите заплашило, че понеже нарушавали правата на мюсюлманите, щели да се радикализират. Същата смрад лъха и от тая новина - умишлено се насажда в обществото някакво чувство, че мюсюлманите били дискриминирани, за да се оправдае бъдещ тероризъм и посегателства срещу "гяурите" . И ТОВА НА ФОНА НА ТОТАЛНОТО ПОТЪПКВАНЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО В УЖ ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ, ЦЕЛИ РАЙОНИ В СТРАНАТА СА ПРЕВЪРНАТИ В МЮСЮЛМАНСКИ КОЛОНИИ, В КОИТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ-ХРИСТИЯНИ СА ЕЖЕДНЕВИЕ. КЪДЕ СА ПРАВОЗАЩИТНИЦИТЕ, "ЛИБЕРАЛНИТЕ СТОЖЕРИ" В ОБЩЕСТВОТО, КОИТО ПОСТОЯННО ЛАЯТ, ЧЕ ЦИГАНИ И ТУРЦИ БИЛИ ДИСКРИМИНИРАНИ, КЪДЕ СА, КОГАТО БЪЛГАРИТЕ СА ДИСКРИМИНИРАНИ?
 
Очевидно в плановете на западните демократи не фигурира държава, в чиито граници живее свободен и благоденстващ Български народ. Интересното е, че колкото по-малко оставаме етническите българи, толкова по жестоки и смазващи стават мерките за нашето унищожение, и всичко това прикрито с лозунга за "светлия демократичен идеал" .
 
Ба му демокрацията! Те и комунистите в своите пропагандни материали обясняваха, че всъщност те са демократичното управление, сега либералите лаят същото! Просто трябва да се състави политически речник за либерали и комунисти с обяснение за термина демокрация - форма на управление, при което властта планомерно и упорито работи за чужда културна асимилиация, маймунизиране, и в крайна сметка физическо унищожение на народа-гостоприемник, в случая щастливия български такъв. Всичко това се извършва с приветливите лозунги за свобода и световен мир.
 
 
Наскоро имаше лекция за юдаизма и юдеите по нашите земи, водена от някакъв испански евреин. Попитах го защо евреите подкрепят турците при поробването на народа ни. Той отговори, че евреите били повече гонени и малтретирани от християните, та затова скъпите чифути симпатизирали и подпомагали мюсюлманските завоевателни орди.
 
Не се заблуждавайте, юдейството и примитивния му брат исляма работят с обща цел; помежду им съществуват стратегически конфликти и сблъсъци, но общият враг са били и остават белите християнски народи.
 
А организации като НАТО и ООН отдавна са в ръцете на юдеите. По делата ще ги познаете - НАТО и ООН мълчат като риби, когато войници на Израел избиват мюсюлмани в Палестина, но когато избухна сблъсъка между християни и мюсюлмани в Косово, същите тея организации се намесиха непоколебимо в защита на мюсюлманите. Т.е. - всичко е стратегически интерес. Ционистите имат интерес от избуяване на мюсюлмански фанатизъм на Балканите, за да смачкат нас - православните, и в частност най-омразния им народ - Българите.
 
И докато те влагат ресурси и средства срещу нас, за да ни смачкат окончателно, ние дърдорим за демократично общество, толерантност към имигрантите и прочие опиати за хора, изгубили връзка с реалността.
 
Тов не е игра, това е война. Ако искаш да си в играта за Български пребъд трябва да си войн.
Views: 643 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive