Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » July » 7 » Защо евреите предпочитат педерасти
3:55 PM
Защо евреите предпочитат педерасти
Росен Пенделиев е типичен пример за горещите предпочитания на евреите да поставят на представителни позиции хомо и би-сексуални свои марионетки. По простата причина, че педерасите вършат доказано ефективна работа, когато трябва държавата да се превземе отвътре. Всички нормални българи/а те не са много/ мразят неистово както българоубийците от герб и бсп, така и от всички други ционистки партии. Проститутките на герб явно бележат множество рекорди по наглост и безочлив слугинаж към ционизма. Г-н Пенделиев даже забравил, че е президент и излязъл с лигаво обръщение, напечатано от въшливата му партия. В случая, както и със Станишев, става въпрос за бисексуален педерунгел - женен за пред обществото и гнусен гей зад кулисите.

Хомо и би-сексуалните лакеи стават наистина страшилища, когато им се даде власт, защото те повече от всички други, мразят различните. Това използват евреите - невъзможността на един педераст да изпита дори елементарна форма на родолюбие, което го превръща в троянски кон, когато има власт.

Относно протестите - герберастите ги превръщат в сборище на тапири, които нямат конкретни искания. Протестът е затова, да се търсят някакви резултати, а не да върнеш еди кои си отрепки на власт. Най-абсурдното е, че си вярват как Борисов бил срещу комунистите. Малоумниците не могат да схванат, че всички те - комунисти, американисти и т.н.; са върли антибългари, без изключение. Това малоумие струва скъпо - възможността за независима нация.

Евреите пак постигат целта си - вместо да продължи натискът срещу чуждите експлоататори-монополи, отново се разиграва цирк между партийните подлоги, в случая тези на герб и бсп. Впрочем скандалът със свинята Пеевски и ДАНС най-вероятно има своя скрит замисъл - именно да се подкладят партийните циркове, вместо да има реални действия срещу грабителите.

.нар. „независим” президент Росен Плевнелиев изчете с преиграно декламаторски тон обръщение към нацията. От цялото обръщение, маскирано като уж „независимо”, прозря абсолютната пристрастност на Плевнелиев, който се изживя като говорител на „интелигентните” протестиращи и на ГЕРБ. Лицемерно президентът критикува, че „някои” разделяли протестиращите на сегашни и февруарски и това бе абсолютна наглост, защото точно президентът ОФИЦИАЛНО обяви пристрастие към „симпатичните” сегашни протести, а контролираните телевизии от сутрин до здрач въведоха квалификациите „интелигентни” протестиращи и „лумпените от февруари”.

И го внушават ежечасно на "хилядите по площадите” на страната, които привидя Плевнелиев.

Плевнелиев рече, че не вярвал в Месии. Айде бе! А не вярваше ли той на Бойко Борисов, когато същият Борисов изобщо го направи нещо, след като Плевнелиев спа „по паркинЗите” в Германия, откъдето, ах, моля ви се, изведнъж стана милионер, понеже някой го забелязал колко е способен…

Обръщението на Плевнелиев, ако го прочетете внимателно, /а не се съмнявайте, че телевизиите ще се скъсат да го възхваляват поне още десет дена сутрин и вечер!/ ще разберете какво се крие зад финтифлюшките на лъскавите му фрази, демонстриращи уж безпристрастност.

Плевнелиев вече не може да скрие как му дърпат конците кукловодите му, използвайки го, за да прокарат онова, което алчно искат – да овладеят Властта, която бе прогонена с камъни. Той иска избори сега и веднага, заради цветелинките, прокопиевците и гербаджиите. Апропо, Плевнелиев прави обръщението си точно ден преди обявяването на "инжерния политически проект” на аверите си – партия "Република”.

И още нещо: наглост е, президент, който състави правителство, при което се проведоха избори с фалшификации, да реве като ощипан, че Европа била възмутена, че у нас се правели избори с фалшификации.  Точно правителството на Плевнелиев ПРОСПА ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД. Президентът също я проспа. "     afera.bg







Views: 616 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive