Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » February » 7 » Жидовска окупация
8:22 PM
Жидовска окупация
Мутренската шайка на Бойко Борисов вече демонстративно обявява "държавата" за сателит на сатанистки Израел / от иврит - "борещия се с Бога"/ . Но това не сме ние, българите. Държавата - това в момента са подлогите на еврейския ционизъм, работещи за циганизация на бившите човеци и настоящи зомбита. Мухобойко, Цветанов и останалите клоуни не са съюзници на Израел. Точната дума е шутове. Когато ги повикат юдейските им господари, те не могат да не се явят. 

На 17 януари лакеят Плевнелиев се чудел къде е министър Младенов, а той бил извикан на пожар в Тел Авив. Не поканен, а повикан. А преди два дни разбрахме и защо Младенов оставил внезапно министерското си кресло и тихомълком отлетял за Израел - получил инструкции, че правителството трябва да обяви резултатите от разследването на атентата в Бургас и те да сочат, че "Хизбула" е организаторът. Доказателства не са нужни. Израел има достатъчно доказателства - тяхното разследване е приключило преди атентата.

Двете основни политически сили в страната са представени от преданата на еврейството партия герб и бсп, чийто лидер е евреин. Задава се обаче и "алтернатива" - партията на Меглена Кунева, братовчедка на Соломон Паси. Еврейска окупация? Не, това са български граждани, загрижени за родината.

Шутовете така се засилили да изпълняват командата от Тел Авив, че кухият робот Цветанов нямал време да съгласува изявлението си: 

"Вътрешният министър Цветан Цветанов не е имал съгласието на прокуратурата да огласява името на „Хизбула” пред медиите. Това научи Дарик от отлично запознати източници. След края на Консултативния съвет за национална сигурност Цветанов оповести, че ливанската групировката седи зад атентата на летище Бургас, а двама от тримата замесени терористи принадлежат към нея.

Решението за оповестяването на името на шиитското движение „Хизбула” е политическо, коментира главният прокурор Сотир Цацаров. „Но пак повтарям. То се опира на обективни данни по делото. Това обаче не избягва моята позиция, че това не означава, че ние имаме дело, което е готово за съд. Напротив. Имаме много активно разследване, което трябва да продължи със същата активност”, каза Цацаров. "


Из сватбата на човекоподобното Николай Младенов:

 "Невероятно труден и ритмичен еврейски танц, изпълнен от младоженеца Николай Младенов с негов приятел - френски равин, събра очите на сватбарите в градината на двореца "Евксиноград”.

С темпото на канкан, подскоците на трудно хоро, поклони, завъртания и сложни стъпки двамата мъже показаха вещина в движенията. "Очевидно Ники и френският му приятел не бяха репетирали специално за партито след венчавката, но си личеше, че често са го играли заедно. Танцът е такъв, че не позволява волности и импровизации”, възхитиха се пред "Труд” гости на сватбата на външния министър. "

Views: 681 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive