Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » February » 1 » Журналисти-подлоги се правят на хуманисти
5:22 PM
Журналисти-подлоги се правят на хуманисти
"Делото за Възродителния процес отива в коша, срокът изтекъл? "
 

"Архитектите на смяната на имената и изгонването на 400 хил. турци остават ненаказани. Съдебната система бойкотира делото 20 години
20-годишният давностен срок на мегаделото за възродителния процес вероятно е изтекъл тихомълком, без да бъде поискано официално удължаването му. Скандалната новина съобщиха за Frognews.bg източници от съдебната система, но от военна прокуратура категорично отказват всякаква информация. Така в архива отива едно от най-дълго протаканите дела на прехода, а престъпленията на комунистическия режим към българските турци ще останат ненаказани. "
 
Това са "българските" журналисти - манипулатори,интриганти и подлоги на властта. Защото може да сте сигурни, че на медийните помияри, в случая frognews, ни най-малко не им пука за т.нар. български турци, а просто изпълняват поръчките на своите покровители-антибългари.
 
Клозетните журналистчета-кариеристи са се завайкали за делото по Възродителния процес, но интересно защо нито една голяма медия у нас не напомня, че турските терористи извършиха множество терористични атентати, а най-подлата и нечовешка проява беше взривяването на вагона за майки с деца до гара Буново. Съмишленикът и съучастник на тези подчовеци-Ахмед Доган, днес не само е на свобода, но дърпа конците на управлението и е окупирал икономиката ни, доунищожавайки българското производство. 
Трябва да отбележим, че същият този правозащитник на турците Ахмед Доган, по време на изселването е бил агент на ДС, т.е. вероятно е бил и негов архитект...
 
От друга страна ни налагат, че едва ли не Възродителният процес трябва да се свързва само с комунистите, а той всъщност започва непосредствено след Освобождението и чрез просвета възпита много мохамедани в примерни български граждани, а мнозина върнаха и старата си Православна вяра, защото повечето не са никакви турци, а българо-мохамедани.
 
След антибългарския преврат през 44-та истинския Възродителен процес беше потъпкан от комунистите-безродници. В резултат на терористичната дейност на турските подривни елементи, се стигна и до изселванията от средата и края на 80-те.
 
Впоследствие антибългарската върхушка и медиите обвързаха термина Възродителен процес с дейността на комунистите и така умишлено му придадоха негативен нюанс.
 
А сега поръчкови журналисти ни вменяват вина, издигайки параван за политиката на геноцид, провеждана от поредица правителства срещу българите.
Views: 674 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive