Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » June » 29 » Нещата не стоят добре
2:29 PM
Нещата не стоят добре
 
Просто не е за вярване колко тъпо е населението на страната ни в момента. Обзето от някаква ненормална хибридна психо-форма, съчетаваща кретенска наивност и злобна егоистична лукавост. На фона на тая картинка изобщо не е за чудене защо в момента сме помийната яма на Европа.
 
Защо нещата у нас не вървят, както се питаше в една брошура - е как да вървят по дяволите?! Когато 7/8 от народа ни е обзет от желанието да направи бърза печалба, не само без да си взаимодейства със сънародниците, но по възможност да ги прекара.
 
Няма кой да разбере непоклатимата истина - докато всеки поотделно мисли само за себе си, всички неизбежно ще се давят.
 
Особено шокиращо е като чета например, че телефонните измамници правели на ден по 70-80 хиляди лева. Какви са тея хора, дето веднага се връзват, че синът им блъснал някой с колата, и веднага трябва да дадат примерно 5 хиляди лева, за да излезе от ареста? Има ли някой в главата?
 
Или пък тея, дето търсят изгубеното си щастие при разни ясновидци, гадатели и всевъзможна шарлатанска сволоч. Толкова ли са прости, че не виждат елементарната измама, та се надяват някоя дебела пачавра с кърпа на главата да им "развърже" късмета? Че има хора със свръхестествена дарба, това е отделен въпрос.
 
Тук обаче говорим за свръхестествената простотия.
 
При по-възрастните и пенсионерите, кретенизмът, струва ми се, е следствие от соц-мачкането на бедните им мозъци. Тук не говоря за изветрелите от старост, защото 60-годишен човек не е толкова стар, колкото наивен, за да се върже на измамниците. Мачкането на личната инициатива, струва ми се, е причина за неимоверната глупост на част от пенсионерите и не само пенсионерите, а и хората на средна възраст.
 
За младото поколение какво да кажем - то е в лапите на порнографията и разврата. Интересното е, че в средностатистическия психо-профил на по-новото поколение, трансформираната от соц в либерална глупост и наивност, твърде интересно се съчетава със злоба, егоизъм и лицемерие.
 
Най-ужасаваща за този, който я вижда, е измамата, че живеем в система на Свобдния избор. Пълна глупост. Главите на подрастващите постоянно се пълнят с едностранчива пропаганда от медии, интернет и т.н. , но за слабоумника остава непоколебимото усещане, че всичко е въпрос на личен избор. Например медийната пропаганда относно национализма - едностранчиво плюене и заклеймяване, и в същото време лицимерно придържане към лъжовните лозунги за свобода на личния избор.
 
Защо пища това ли - само защото съм убеден, че с това състояние на нравите и обществените идеали или тяхната липса, народа ни не е способен не само на здравословен национализъм, но и въобще да оцелее и да струва нещо след 20 години да речем.
 
И защото ми писна от двукраките скотове, които лицемерно се правят на съпричастни по свой си начин уж на някакви идеали, а в същото време са просто измамни негодници, които не се колебаят да ти забият нож в гърба, и то за някаква жалка печалбица.
 
Много внимавайте с тези дехуманизирани дебили, които забележително съчетават в себе си лукавост и тъпанарщина - знайте, че те са съвършено неспособни на висши деяния и съпричастност. Пътят се състои в мобилизация на силните личности, оскотялата сган просто ще получи проблясък, но и това може да е достатъчно.
 
 
 
 
 
Views: 597 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive