Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » June » 9 » Рисуването на свастика става престъпление по директива от Евр/оп/ейския съюз
11:25 AM
Рисуването на свастика става престъпление по директива от Евр/оп/ейския съюз
За разлика от убийството на етнически българин, рисуването на свастика ще се наказва със затвор. Просто не може да се прави сравнение - едно е да убиеш някакъв си човек, а друго е да нарисуваш зловещ пречупен кръст, чудовищно е даже да си го помисли човек.
 
А само преди няколко седмици в село Алтимир, Врачанско, откриха най-старата свастика в Европа. За мен лично, като българин, е обидно да ми забраняват да изобразявам символа, който дедите ми от незапомнени времена са рисували, издълбавали и т.н. навсякъде, във всички прояви на битовата си култура.
 
И как скапаните чифути във властта ще определят дали всеки, който рисува свастика, е фен на Адолф Хитлер, или просто обича историята и културата на собствения си народ, и се чувства съпричастен с нея?! Те не просто забраняват копирането на национал-социалистическото знаме, те ни забраняват да изобрзяваме символ на най-малко 7 хилядолетия, понеже с него може да обидим една паразитираща част от обществото, която трупа милиони на гърба на злощастните и объркани българи.
 
Въжето около врата ни се затяга, а заблудени и маймунизирани индивиди и цели тълпи клопат за толерантност и демократични принципи, когато нацията ни е докарана до ръба на пропастта.
 
Ето ги новините:
 
"Рисуването на свастики, както и расистките надписи по стените ще станат престъпление, предупредиха вчера от Комисията за защита от дискриминация, пише Монитор.

Специална директива на ЕС ни задължава от ноември тази година да криминализираме всички прояви на антисемитизъм, расизъм и ксенофобия, като предвидим и съответните наказания за тях. Какви ще са точно те ще трябва да определи правосъдното министерство, което е задължено да приравни родното законодателство към изискванията на директивата, а после и да го предложи за гласуване в парламента. Това поясни членът на Комисията за защита от дискриминация Есен Фикри. "
 
 
"В България откриха най-древните свастики в Европа

Археолози откриха парчета от кана украсена с пречупен кръст. Предметите са открити по време на разкопки в село Алтимир, близо до Враца, съобщи Дарик радио. Според археолозите, артефактите открити при село Алтимир са от V хилядолетие пр. Хр. Това е най-старата рисунка на свастика, открита до момента в Европа.
Находката, заедно със 70 други предмети ще бъдат изложени в музея на град Враца в рамките на изложбата "Богове, древни символи и знаци". "

Views: 1180 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive