Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » June » 26 » Скотски живот, скотски болести, скотско мислене
4:56 PM
Скотски живот, скотски болести, скотско мислене
"Българите - все по-болнави и затлъстели "
Тази новинка относно здравословното състояние на българите ни представя твърде оптимистична картина на фона на реалността. Защото състоянието на нацията не е лошо - то е катастрофално.
 
И най-важното - "нация" не е подходящ термин, такава просто няма в момента. За сметка на това имаме едно прекрасно сборище от скотове с егоистично и маймунизирано мислене, способно единствено на тъпо лаене и псуване. И на дребни далаверки.
 
"Българите са болнави и затлъстели, обяви вчера доклад, изготвен от експерти на Националния център по опазване на общественото здраве. Картината на здравния статус не е оптимистична, отчете шефката му доц. Стефка Петрова, пише Монитор.

Освен че прогресивно дебелее, българинът също така става все по-зле с нервите. Представително изследване показва, че всеки четвърти българин, или 22% от хората, е прекарал някакво психично разстройство.

Въпреки лекото увеличение на раждаемостта, България продължава да е с най-нисък естествен прираст от страните членки на ЕС - 4,3 на 1000, както и с най-високата смъртност. "
 
 
22% били с някакво психическо разтройство. Моите впечатления са, че психическото разстройство е всеобщо явление у българите, защото нормални хора нямаше да допуснат собствената им родина да заприлича на помийна яма, нямаше току-така да се примирят с това, че децата им се превърнаха в объркани индивиди без цел и без бъдеще.
 
А и, както казах, тези скотове не са нация, не са и българи. Да си българин е призвание, когато се превърне в някакъв паспортен термин, вече си скот. Мислиш само за себе си, как да креташ жалкия си животец, като прекараш останалите. Един скотски егоизъм.
 
 
Като казвам, че сме зле, имам пред вид много зле.
 
С други думи - не знам на какво се крепим. Родолюбие, морал, вяра - това за повечето съграждани за досадни ретроградни термини. И те не осъзнават колко са болни, повечето - смъртно и безнадеждно.
 
Някой трябва да обясни на всички тези скотове, че са смъртно болни, дори тези, които изглеждат жизнени. Аз не виждам как ще ги спасим. Вече и не искам да ги спасим. Защото България ще възкръсне без тези прогнили елементи - тях ги зове небитието, те вече не са част от великия свръхестествен организъм, наречен Българска нация.
 
И така, който иска да е скот - чао и доневиждане. С останалите здрави индивиди, незагубили връзка с БългАрийската си кръв и генетика и с жизненото начертание на Провидението, ще оправяме нещата.
Views: 980 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive