Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » June » 24 » Срещу кого се обръщате, безумци?!
12:45 PM
Срещу кого се обръщате, безумци?!
Окупаторите у нас имат проблем с интелектуалния капацитет на покровителствания от тях цигански етнос, а ние имаме проблем с егоистичните негодници
"Граждани на Сливен, повечето роми, хвърляха сурови яйца и уцелиха журналиста от Би Ти Ви Виктор Николаев по време на живо предаване "
 

" Граждани на Сливен, повечето роми в униформeни облекла на служители от "Чистотата", замеряха и удариха със сурови яйца журналиста от Би Ти Ви Виктор Николаев и негови събеседници. Екипът бе принуден да прекрати предаването на живо от площада пред общината в града (виж видео тук).

Преди това десетина полицаи не успяха да приберат в патрулен автомобил някакъв мъж, който, според водещия бил дошъл, заедно с другите на площада специално, за да предизвика провокации.

След като интервюира неколцина от най-яростните критици на Йордан Лечков, телевизионният репортер се опита да даде думата на жена, която изглежда е от защитниците на кмета на Сливен.

Тогава и той, и жената, която се опитваше да разкаже за някакъв пожар предната нощ, бяха ударени с яйца.

Журналистът запази самообладание и навлезе сред тълпата хвърлящи яйца роми, за да пита защо замерят него. Сред невъобразимия шум

Николаев успя да попита: "Защо хвърляш яйца?"

Един мъж незабавно отговори с въпрос: "Кой хвърля яйца?, а после друг извика: "Защото са мошеници и крадци! Оставка!"

Тълпата започна да крещи толкова силно, че екипът на Би Ти Ви бе принуден да прекрати предаването от площада.

Гражданите от тъмен произход определено имат интелектуални проблеми, и то много големи. Как е възможно да се обърнат срещу една от големите им медии-покровителки? Та Бтв толкова усърдно работи за циганизирането на омразния български етнически елемент! Казвах им на чифутие, че манго е прекалено тъп и ненадежден, ама няма кой да чуе!
 
 Именно това е забавното - едни хитри гадове редят ребуси и заплануват ролята на други примитивни гадове, само че така и не могат да разберат, че не могат да изменят природата - гадта с функция на инструмент за постигане на цели, все нещо ще обърка, ще изяви фекалийната си същност и целия план увисва във въздуха.
 
И сега ще ви направя едно изключително разкритие: мангалите са примитивни и смърдящи, а евреите са мръсници и измамници. И най-лошото: повечето днешни българи представляват съчетание от простотия и егоизъм, вярващи на медийната помия. 
Да обобщим: едни лековерни, но егоистични зомбита, са окупирани от добре организирани мошеници, ползващи за терор примитивни смърдящи паразити. Не звучи добре. Още по-зле изглежда.  
 
За днес това е урокът. : )
Views: 587 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive