Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » Entries archive
Пачаврите са многобройни и това е видима характеристика на днешния ден. По принцип, така се назовават жени с леко поведение, но трябва да отбележим, че всъщност за пачаврите няма пол. Лично аз не съм си представял, че числото на пачаврите ще достигне такива убийствени размери. Мислех си, това е временна криза в обществото, устоите са поразклатени, но всичко ще си дойде на мястото. Обаче нищо не си дойде на мястото, оказа се, че аз съм кризата. 

За какво говорим, скъпи съратници. Говорим за развихрилата се неконтролируема проституция в обществото, официална и неофициална, явна и скрита. Както знаем, проститутките и педерасите са пиедестала на днешното общество. 

Обаче тея с късите поли по кръстовищата са една нищожна част от всички проститутки. Проституцията е обществена норма. Голяма част от жените изв ... Read more »
Views: 645 | Added by: Voisil | Date: 15 June 11 | Comments (0)

 
10 юни/петък/ - 19,00 ч.
Ауд. 23 на Историческия факултет на СУ
Европа в окови - лекция и дискусия на БАРС и Студентите Националисти.
 
"Законът срещу расизма” - предтекст за потъпкване на свободата
в Европа;
"Свободата на словото” е несъществуваща фикция в лицемерния
"демократичен” Запад;
Желаят ли европейските народи да живеят в асимилационния
резерват, наречен "Европейски съюз” ?
 
Такива въпроси ще обсъдим в петък пред многохилядната студентска аудитория.
 
Либералните студенти-зомбита следва да си направят простата равносметка - в Европа има "позитивна дискриминация" срещу белите хора, в останалия свят анти-белият расизъм просто се узаконява. Сравнете тези новини:

"Европейският съюз прие ... Read more »
Views: 870 | Added by: Voisil | Date: 08 June 11 | Comments (2)

Порнографията не е концентрирана само в специализираните сайтове и списания - тя вече е обществена норма. Начинът на общуване прилича на пошъл порнографски сценарии. Пълно е с проститутки и педераси в различни сфери. 

Имам скапаното чувство, че дори процесът на влюбване на много хора, вече е под контрола на някакви порнографски механизми, изкуствено създадени шаблони и чисто материални стратегии. Естествено, това психологично състояние е постигнато с целенасочена пропаганда. Според мен не е нормално момичетата да се влюбват в бездушни отрепки, които по същество са позиращи и слабохарактерни навлеци. Не е нормално, т.е., мисля, че този процес "на влюбване" всъщност е резултат от изкуствено натякване на шаблони за хубаво и нехубаво, още от възрастта на несъзнателното детство; чрез телевизия и филми, чрез литература, образователна система, конкурси, викторини, олелии ... Read more »
Views: 557 | Added by: Voisil | Date: 30 May 11 | Comments (0)

 
Самият факт, че много европейци днес се чувстват празнично е показателен, че всъщност западняците далеч не са толкова интелигентни копелета, колкото ни ги представят. Какъв ден на победата, скъпи другари? Победата на болшевишката чума, на либералното насиране, на моралната деградация и маймунизирането на Стария континент. Ако смятате всичко това за Наша победа, за жалост мозъците ви са необратимо денатурирани.
 

"В понеделник отбелязваме Деня на Европа и победата над нацистка Германия, както и края на Втората световна война. На тази дата през 1945 година началникът на генералния щаб на Вермахта фелдмаршал Кайтел подписва със СССР капитулацията на Германия.
На същия ден преми ... Read more »
Views: 533 | Added by: Voisil | Date: 09 May 11 | Comments (0)

Жидо-масонската напаст е сложила за свои говорители нахални и тъпи слуги, затова не бива да се чудим как например премиерът може да говори подобни страховити простотии:
 
 
"Борисов: Добре се живее в България
 
Добре се живее в България. Имаме един от най-ниските дългове и един от най-ниския дефицит в ЕС и сме много по-напред от вас. Това каза премиерът Бойко Борисов на съвместна пресконференция с хърватския премиер Ядранка Косор, предаде „Фокус”.

Убеден съм, че до една-две години мониторингът на ЕК за България ще отпадне, защото ще изпълним критериите, които трябваше да бъдат изпълнени преди присъединяването на България към ЕС, отговори Борисов на въпрос на местен журналист дали Хърватия е заплашена от мониторинг от страна на ЕК и как се живее в такава държава.
Премиерът изрази очакването си един ден Европа да има един прокурор, единна съдебна система, единна полиция и "тогава ще и ... Read more »
Views: 598 | Added by: Voisil | Date: 27 April 11 | Comments (0)

 
Честит 20 април на всички българи.
 
Велик Български ден, макар да е трудно да го нарека празник, защото всички са наясно, че днес делото на нашите национал-революционери е застрашено от пълно потъпкване и забрава. Да си го кажем направо - изглежда ни е нужна нова революция, за да живеем като свободни, нормални хора. Дотам я докарахме. След тези 135 години, днес се оказва, че вместо да мислим за развитие на нацията, за просперитет, научно, икономическо, културно и всякако съревнование с останалите нации, ние пак сме до стената и пак трябва да мислим как да се освободим и да оцелеем физически. Сега, разбира се, е малко по-друго - формално имаме българска ... Read more »
Views: 862 | Added by: Voisil | Date: 20 April 11 | Comments (0)

 
Очевидно настоящата цивилизация се нуждае от радикална промяна - огромно число дебили се кефи на сегашното статукво, защото има какво да плюска, ама скоро може и това да няма.
 
"Измирането на пчелите приближава световната екокатастрофа
 
Пчелари предупреждават за наближаваща екокатастрофа в световен мащаб. През последните няколко години производителите на мед са силно притеснени от изчезването на пчелите от цели региони. Според тях след силно развитите икономически държави идва ред и на България, където също вече се засича бягство на пчелните семейства от кошерите. След Америка и Западна Европа и у нас вече се наблюдава изчезване на пчелите, алармираха собств ... Read more »
Views: 585 | Added by: Voisil | Date: 18 April 11 | Comments (0)

Отворено писмо на Студентите Националисти до Ректора на Софийския университет

[15 април 2011]

До Ректора на Софийския университет „Св. Климент Охридски" проф. д-р Иван ИЛЧЕВ

Копие: Декана на Историческия факултет на Софийския университет доц. д-р Пламен МИТЕВ

Уважаеми проф. Илчев,
През изминалата седмица Софийският университет бе замесен в неприятен случай, в който бе погазена свободата на словото – забраната на дискусията "Самоубийствена толерантност” , както и прожектирането на едноименния филм, създаден от Студентите Националисти – студенти от СУ "Св. Климент Охридски” . Мотивите за забраната от Ваша страна бяха, че филмът насажда нетолерантност и противоречи на "демократичните ценности”.

Наясно сме, че основна причина за Вашето решение да забраните дискусията, бе натискът на някои неправителствени организации, н ... Read more »
Views: 598 | Added by: Voisil | Date: 15 April 11 | Comments (0)

На 6 април Студентите Националисти и БАРС трябваше да прожектират документалния филм "Самоубийствена толерантност" в Софийския университет. След намесата на "правозащитници", цигански и еврейски организации, прожекцията бе забранена от ректора на СУ. За ужасяващо пореден път ясно пролича, че у нас властва българомразието - в парламента, университета, по села и градове.
 
Въпросният филм е заснет от студентите националисти в с. Михайлово, където през януари бе извършено поредното жестоко циганско убийство. Жена на 40 години е убита от два 16-годишни цигански изрода за няколко накита. Ситуацията в с. Михайлово отразява цялостната картина в България, особено по селата - разруха, геноцид и цигански терор.
 
За прожекцията на филма във Софийския университе ... Read more »
Views: 1232 | Added by: Voisil | Date: 07 April 11 | Comments (3)



Потопът ще ни оправи. Макар че, като се замисля, какво има да се оправя - всичко е супер. И все пак - потопът ще да ни навести от Черно море. Оказва се, че и братовчедите атлантиди са някъде там.

"Изчезналата Атлантида е в Черно море, твърди проф. Петко Димитров от института по океанология към БАН във Варна.

През юни той ще поведе на морска експедиция в Черно море 20 изследователи на борда на научноизследователския кораб "Академик”, сред които и смятаният за корифей в науката за древния потоп проф. Уилям Райън от Колумбийския университет, пише Монитор.

10-дневната морска експедиция ще търси доказателства за човешко присъствие в най-дълбоката точка в Черно море на дълбочина 2 км до 80 метра.

Ако наме ... Read more »

Views: 553 | Added by: Voisil | Date: 01 April 11 | Comments (0)

 
Всички сме част от абсурдната трагикомична постановка, в която търпим да ни ограбват безнаказано. В случая - наглите чуждоземни боклуци от EVN, които престъпнически увеличават цената на тока, само и единствено защото са си направили сметката, че ще търпим.
Толкова ли е силата на нашето негодувание?! :
"Обвиниха в хулиганство дядото, задържан на протеста срещу цените на тока

Бързо производство за хулиганство е образувано срещу 72-годишният пенсионер Васил Владиков, задържан по време на мирният протест на ВМРО-БНД срещу монополиста ЕВН в Пловдив. Възрастният човек риташе служебен автомобил на ЕВН. Той хвърли кошче по вратата на колата „Рено клио" и увреди ламарината й. Вл ... Read more »
Views: 677 | Added by: Voisil | Date: 21 March 11 | Comments (0)

Цените у нас вече са абсолютни "шампиони" за целия Евросъюз, а заплатите са като за държава от 15-ия свят. Непрекъснато поскъпване, непрекъснато мачкане в калта, непрекъсната гавра и обричане на мизерен завършек и въпреки всичко... Търпение! Какво става когато един народ се държи като упоен от свръхдоза човек? Нищо особено - получава букет чемшир.
 
"5,2% поскъпване за отскок, чака се големият шок

Заради по-високите цени на горивата и храните набира скорост висока инфлация. Това става ясно от най-новите данни на Националния статистически институт (НСИ). През февруари поскъпването на живота у нас е с 1,2 на сто, а от началото на годината - с 1,9 на сто. За последните 12 месеца натрупаната инфлация е цели 5,2 на сто.
Храните съвсем полудяха, отнасят го най-бедните

Само за февруари брашното е поскъпнало с 5,3 на сто, хлябът - с 5,4%, ябълките - с 6,1 на сто, а краставиците - с цели 27,6%, показват данните на националната стат ... Read more »
Views: 657 | Added by: Voisil | Date: 18 March 11 | Comments (1)

Бъдете сигурни. А защо, не е трудно да се отгатне.
 
"Стрелба между ромски фамилии прати девет души в болница

Девет души са ранени след престрелка в плевенското село Буковлък, съобщиха от Университетската болница в Плевен, където са приети за лечение.
Най-тежко пострадал е 45-годишен мъж, който е с огнестрелна рана в гърдите и е с опасност за живота. Опериран е, след което е настанен в реанимация на командно дишане. 9-годишно момиче с огнестрелна рана в корема също е оперирано и е настанено в клиниката по коремна хирургия. Състоянието му е стабилизирано, но вероятно ще се наложи и втора операция. Животът на детето е вън от опасност. Останалите седем ранени са настанени в клиниката по ортопедия и травматология с огнестрелни рани по крайниците. Няма опасност за живота им.
Сигнал за масовото сбиване в Буковлък беше получен около 17.30 часа вчера. Пристигналите на място полицейски екипи установили, че първоначално е имало сбиване, а после и с ... Read more »
Views: 558 | Added by: Voisil | Date: 11 March 11 | Comments (0)

Определено се изчерпва, но заедно с него се изчерпват и шансовете на явлението "български народ" да оцелее и времето му за действие. Циганският проблем, като най-очеваден, отрезвява все повече глави, но въпросът е какво ще се прави сега и веднага. Ясно е, че разрастването на този проблем е "висша" самоцел на абсолютно всички Правозащитни организации. Който все още смята, че техните истински мотиви са защитата на нечии права, очевидно има критично занижен интелектуален капацитет, неотговарящ за нормалния човешки индивид.
 
Не толкова защитата на нечии човешки права, а прегазването на българските такива. Ясно е, че това е действителната цел на до болка известните фондации и " ... Read more »
Views: 525 | Added by: Voisil | Date: 08 March 11 | Comments (0)

На тези, които имат връзка с  българската култура и душевност и с главния си мозък. На лудите, за които мартеницата не е просто забавно окичване на 1-и март по инерция, а отбират, че белият конец трябва да изразява вярата в нашата хилядолетна сила и непреклонност, а червеният - мощта и завета на нашата кръв. Да доживеем нашия празник.
Views: 602 | Added by: Voisil | Date: 02 March 11 | Comments (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 20 21 »

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive