Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » Entries archive
"Българите - все по-болнави и затлъстели "
Тази новинка относно здравословното състояние на българите ни представя твърде оптимистична картина на фона на реалността. Защото състоянието на нацията не е лошо - то е катастрофално.
 
И най-важното - "нация" не е подходящ термин, такава просто няма в момента. За сметка на това имаме едно прекрасно сборище от скотове с егоистично и маймунизирано мислене, способно единствено на тъпо лаене и псуване. И на дребни далаверки.
 
"Българите са болнави и затлъстели, обяви вчера доклад, изготвен от експерти на Националния център по опазване на общественото здраве. Картината на здравния статус не е оптимистична, отчете шефката му доц. Стефка Петрова, пише Монитор.

Освен че прогресивно дебелее, българинът също така става все по-зле с нервите. Предста ... Read more »
Views: 989 | Added by: Voisil | Date: 26 June 10 | Comments (0)

Окупаторите у нас имат проблем с интелектуалния капацитет на покровителствания от тях цигански етнос, а ние имаме проблем с егоистичните негодници
"Граждани на Сливен, повечето роми, хвърляха сурови яйца и уцелиха журналиста от Би Ти Ви Виктор Николаев по време на живо предаване "
 

" Граждани на Сливен, повечето роми в униформeни облекла на служители от "Чистотата", замеряха и удариха със сурови яйца журналиста от Би Ти Ви Виктор Николаев и негови събеседници. Екипът бе принуден да прекрати предаването на живо от площада пред общината в града (виж видео тук).

Преди това десетина полицаи не успяха да приберат в патрулен автомобил някакъв мъж, който, според водещия б ... Read more »
Views: 594 | Added by: Voisil | Date: 24 June 10 | Comments (0)

Едно китно българско село след пребиваване на мургави подчовеци
 
Прочетете това и си помислете какво ще става с милата ни родина в съвсем близко бъдеще, ако нещо не се промени радикално в управлението и политическия ход на страната. Примитивната мургава сган заграбва всичко по пътя си, поощрявана от всички политически партии, коалиции и т.н. Според логиката на немалко кретени, селото няма значение, затова като чуят, че някое село е буквално заграбено и изтърбушено от мангалоидни подчовешки орди, проявяват безразличие и си мислят, че не ги засяга, с една дума - скотове. Само че това ще стане и с градовете, ако апатията продължи.
 
  От bolgari.net: ... Read more »
Views: 773 | Added by: Voisil | Date: 21 June 10 | Comments (0)

Софийски градски съд остави в ареста 6-имата невинни, обвинени за побой в трамвай 20. Само преди 2 дни оправдани по всички обвинения бяха две знакови криминални фигури - братята Маргини. Чаткате ли кои са враговете на властта? - Това не е организираната престъпност, а хората, на които им пука за държава и нация. И най-лошото е, че под натиска на българофобската машина, оскотялата тълпа също възприема за врагове българите, които са открито срещу зомбирането и нихилизма.
 
 
Декларация на свободните националисти/ Национална съпротива/
 
Обръщаме се към горепосочените институции и цялата общественост по повод задържането и обвинението срещу невинни лица, нарочени за извършители на побой срещу група младежи на 6 юни т.г. в трамвай 20. От страна на медиите и определени организации еднозначно се лансира версията, че нападението е извършено от младежи, свързани с Национална съпр ... Read more »
Views: 732 | Added by: Voisil | Date: 19 June 10 | Comments (0)

"Гръм поразил парламента, часовниците спряха "
 
"Светкавица е ударила сградата на парламента вчера при разразилата се буря в столицата. Единственото поражение от гръмотевицата са спрелите часовници. Това коментираха днес квесторите и служители от охраната в кулоарите на парламента, предаде БГНЕС.
Вероятно светкавицата е поразила Народното събрание в 17,37 ч. - толкова показват "замръзналите" стрелки на часовниците в залите и коридорите на парламента.

Има различни обяснения какво се е случило, при положение, че има гръмоотводи по покривите. Появиха се и предположения, че е инцидентът е свързан с повреда на електрониката.

Някои шегаджии пък веднага съзряха ... Read more »
Views: 872 | Added by: Voisil | Date: 17 June 10 | Comments (0)

В глутницата индивидите си помагат и се отбраняват. Затова враговете ни се стремят да превърнат народа ни в стадо.
Една новина, анализ на изчезването на Веско и пасивността на обществото, пасивност, която може да е фатална. Или с други думи - общество без усещане за нация и национална солидарност и съпричастност, е просто разграден двор; труп, оставен на хиените.
 
"Случаят със 7-годишния Веско е огледало на обществото"
 
"Много от хората като че ли реагираха бавно по случая с изчезването на 7-годишния Веско. Това каза пред "Хоризонт" психологът Росен Йорданов, зам.-директор на Института по психология на МВР.

"Твърд ... Read more »
Views: 674 | Added by: Voisil | Date: 10 June 10 | Comments (0)

За разлика от убийството на етнически българин, рисуването на свастика ще се наказва със затвор. Просто не може да се прави сравнение - едно е да убиеш някакъв си човек, а друго е да нарисуваш зловещ пречупен кръст, чудовищно е даже да си го помисли човек.
 
А само преди няколко седмици в село Алтимир, Врачанско, откриха най-старата свастика в Европа. За мен лично, като българин, е обидно да ми забраняват да изобразявам символа, който дедите ми от незапомнени времена са рисували, издълбавали и т.н. навсякъде, във всички прояви на битовата си култура.
Views: 1190 | Added by: Voisil | Date: 09 June 10 | Comments (0)

Медиите прогърмяха заради бити комунисти в трамвай 20, непрекъснато информират има ли задържани и колко са точно, ще бъдат ли съдени и т.н. А най-изветрялата част от псевдонародната тълпа, считаща себе си за "гражданско общество" чупи клавиатурата да се възмущава по форуми и да изказва тревожно мнение, че в България цари хаос.
 
Обаче мислещият човек веднага прави съпоставка между тоя случай на побой срещу леви активисти и неизброимите случаи, в които цигански банди бият до смърт, грабят и убиват безскрупулно беззащитни хорица, било в градовете, или в някое забравено от "пазителите на реда" село като Мечка/ Пл./ например. А това се случва всеки ден. И как се отразява от ме ... Read more »
Views: 616 | Added by: Voisil | Date: 07 June 10 | Comments (0)

Так, където смърт и безсмъртие се срещнаха
На 2 юни се навършиха 134 години от смъртта на Христо Ботев, убит в местността Йолковица, недалеч от Враца. Дори и предизвикващ противоречия и полемики, той ще остане завинаги в сърцата на българите като велик националист и родолюбец, който пожертва живота си, за да я има свободна България, за да можем ние, след него, сами да определяме съдбата си. И, разбира се, тези, които се жертваха не са само Левски, Ботев, Бенковски, те са стотици и хиляди, знайни и незнайни.
 
... Read more »
Views: 876 | Added by: Voisil | Date: 03 June 10 | Comments (0)

На 2 юни - денят на падналите за свободата на България, в Софийския университет проведохме лекция-дискусия, която бе част от програмата за повдигане на националния дух и родовото съзнание сред студентите.
 
Естествено, личността на Хайтов няма как да бъде подмината с равнодушие - за мислещите българи той е ако не велик, поне изключителен родолюбец, от дребнавите хора, които не обичат директното говорене и прямостта, родопския интелектуалец-боец е мразен и ненавиждан.
 
Интересът на повечето студе ... Read more »
Views: 714 | Added by: Voisil | Date: 03 June 10 | Comments (0)

Този път синовете на юдиното коляно изглежда съвсем се оляха - очевидно вече имат самочувствие на Богоизбраните, от които никой и за нищо не може да иска сметка. За нас остава надеждата, че сметките на талмудистката секта ще излязат криви, защото в противен случай - видяхме как се процедира с гоите/неевреите/ .

"Израелска военна атака срещу хуманитарен конвой от кораби с помощи за Палестина доведе до дипломатическа криза и бурен отзвук в целия свят. При нападението тази нощ над флотилията в международни води са загинали по първоначална информация 15 души, ранени са над 30. Голяма част от тях са турски граждани. Телевизионен екип от ... Read more »
Views: 594 | Added by: Voisil | Date: 01 June 10 | Comments (0)

Актуалният символ на "българските" държавни институции
 
Доста гнусна гледка е тая дърта пачавра Цецка Цачева, шефка на парламента на педера Бойко Борисов. Няма да помествам грозната й снимка, но в общи линии асоциацията неизбежно е настъпано лайно, обаче със завидно самочувствие.
 

"Шефката на парламента Цецка Цачева отказа да разговаря с медиите за случая с отстраняването на Райна Манджукова като председател на Държавната агенция за българите в чужбина.


Преди началото на пленарното заседание всички представители на медиите се бяха събрали пред кабинета й, за да чуят нейната позиция по ... Read more »
Views: 636 | Added by: Voisil | Date: 28 May 10 | Comments (0)

Получихме жокер - това е война!
Определено няма как тези "грешки" на нашите ватикански "братя" да са случайни, въпросът е какво имаха пред вид и какво искаха да кажат.

Разбираме от новините, че при посещението на бившия гард и настоящ кавалджия Бойко, домакините от Ватикана представили нашенската делегация като македонска такава, а знамето на България било поставено обърнато наобратно.

Какви може да са причините за тези, меко казано, непростими гафове при нормални обстоятелства /под нормални обстоятелства имам пред вид наличие на независима българска държава/ ?

На първо място, Ватикана от доста време насам се е превърнала в резиденция на дявола и свърталище на нечисти сатанински сили, отдав ... Read more »
Views: 691 | Added by: Voisil | Date: 26 May 10 | Comments (0)

  Нужно е учтиво да заявим на НАТО-вците, че не желаем колонизатори на наша земя.
 
Много пъти повтарям нещо, в което съм убеден - ислямът е оръжие на международното юдейство срещу белите християнски народи, макар и понякога обръщащо се срещу създателя си, но без да се изменя основната цел - експанзия на християнските държави и народи.
 
Две новини от днес казват едно, но посланието им е съвсем друго. НАТО искал ... Read more »
Views: 646 | Added by: Voisil | Date: 21 May 10 | Comments (0)

КАКВО СЕ СЛУЧВА С НАРОДА НИ
 
Съобщение:
 
В а ж н о !!!

"НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ НА МАЛКИ ДЕЦА!
ОНЗИ ДЕН В МОЛ СОФИЯ ИЗЧЕЗВА ДЕТЕ ЗА СЕКУНДИ! МАЙКАТА ИЗПАДА В ИСТЕРИЯ
,ЗАТВАРЯТ КОМПЛЕКСА ВИКАТ ПОЛИЦИЯ, И КАТО ПО ЧУДО НАМИРАТ ДЕТЕТО
ОСТРИГАНО 0 НОМЕР И С ДРУГИ ДРЕХИ, ЗАВЪРЗАНО В 1 ОТ ТОАЛЕТНИТЕ! ТРАФИКЪТ НА ДЕЦА ОТНОВО Е ТУК!! ПАЗЕТЕ ГИ КАТО ОЧИТЕ СИ!
КОПИРАЙ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ!"  -  от eltimir.ucoz.ru
 
Душманите и кръвопийците на народа ни са навсякъде - по улиците, в МОЛ-овете, в квартала, в парка. Разграбват и Българските деца - това не просто е чудовищно, това е сатанинско и античовешко.
 
Views: 584 | Added by: Voisil | Date: 18 May 10 | Comments (0)

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 20 21 »

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive