Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » Entries archive
"Удължиха срока на разследването по случая „Белнейски"

"Главният прокурор Борис Велчев удължи с още три месеца срока на разследването по делото „Белнейски", съобщиха за Дарик от Окръжна прокуратура-Пазарджик. Мотивите за искането за поредното удължаване е извършване на следствени действия, резултатът от които е от значение за разкриване на обективната истина по делото, се казва в специално съобщение разпространено до медиите.

  Само преди две седмици окръжният прокурор на Пазарджик Димитрия Ганчева заяви, че разследването по делото Белнейски ще приключи до края на пролетта или най-късно до началото на лятото. Ганчева, която е и наблюдаващ прокурор на случая, уточни, че не може да каже как ще приключи разследването, защото и в момента текат процесуални-следствени действия. Тя обаче нито отрече, нито потвърди дали в момента се извършва нова ДНК-експертиза. Тогава Генчева се аргументира, че всяко нейно изявление може да помогне на защитата на обвиняем Лаза ... Read more »
Views: 611 | Added by: Voisil | Date: 31 March 10 | Comments (0)

Не сме дебили, затова сме наясно, че ционизмът и ислямският тероризъм са неразривно свързани.
 
"Терористична атака в Москва, десетки убити при два взрива"
 


"Две жени камикадзе се взривиха в московското метро в пиков час тази сутрин, убивайки най-малко 37 души. Над 70 са ранените, повечето от които са в тежко състояние. Сред пострадалите и загиналите няма българи, информират от посолството ни в Москва.
 

Говорителката на министерството на извънредните ситуации Светлана Чумикова заяви, че при взрива на метростанция "Лубянка" са загинали 23 души. Станцията се намира под едноименния площад, където е била централата на КГБ, а сега се намира Федералната служба за сигурност (ФСБ).
Приблизително 45 минути по-късно избухна втора експлозия на метростанция ... Read more »
Views: 524 | Added by: Voisil | Date: 29 March 10 | Comments (0)

Най-адекватното решение за многоцветния ни политически елит и всички гниди, целящи анархия и безредие.
 
"Гласуват промени в Наказателния кодекс"
 
"Народното събрание започна обсъждане на второ четене на дългоочакваните промени в Наказателния кодекс.

Едно от първите решения беше при съкратено съдебно следствие налаганото наказание да се намалява с една трета.
 
В случаите, когато при такава процедура най-подходящото наказание е доживотен затвор без право на замяна, то не се налага, а доживотният затвор се заменя с лишаване от свобода от 20 до 30 години. В този случай съдът определя санкцията в пределите на най-ниския минимален размер и най-високия максимален размер.
В този случай се прилага чл. 55 от НК, според който наказани ... Read more »
Views: 582 | Added by: Voisil | Date: 19 March 10 | Comments (0)

Само три обикновени новини от днес казват твърде много-те отразяват трагичната ни, катастрофална и самоубийствена действителност, за прозрението на която не е нужен голям умствен капацитет.
 
Ето тежката действителност:
 
1.  "Терминът „турско робство" скара български и турски военни от мисията на НАТО в Афганистан. Майор Даниела Благоева направила презентация за Националния празник, от която турски военни от мисията останали обидени. По-късно командващият българските сили в Афганистан се извинил на турския си колега за използването на термина „турско робство".
В съобщение на българското Министерство на отбраната се уточнява, че презентацията не е била служебно задължение на майор Благоева, а при проверка националният кома ... Read more »
Views: 609 | Added by: Voisil | Date: 16 March 10 | Comments (0)

Срещу етническите българи се извършва геноцид-който не го разбира или е тъп, или заблуден.

"Селяни бягат от цигански тормоз"

"Апашите окрали всичко, започват нападения срещу хора"
 

"Възрастни хора бягат от станалото печално известно с циганските нападения плевенско село Мечка. Елена Василева и съпругът й се готвят да напуснат родното си място, след поредния обир на семейния магазин станал преди дни - този път апашите влезли през стената. Подобни случаи има много. Като този с Райна Пенчева, която се преселила при децата си в Провадия, след като била нападната докато спи - грабителите влезли в къщата и метнали върху й одеало, за да вземат пенсията й. Димитър Димитров е нападнат по съ ... Read more »
Views: 739 | Added by: Voisil | Date: 15 March 10 | Comments (0)

"Мислят Пандев за българин, македонците обидени"
 

"Горан Пандев не е българин, а македонец", протестираха от македонското посолство в Канбера, като освен това македонските емигранти в Австралия поискаха официално извинение от телевизия "Фокс Спорт", кoято обърка националността на играча, предаде БГНЕС.
 
 
Освен тези данни в писмото си, посланикът е писал и че множество македонски граждани по света са шокирани от погрешното изписване на националността на Пандев. След този гаф телевизионният канал публикува извинение към зрителите на официалния си сайт. "
 
 
В далечна Австралия стигнаха до прозрение какво е населението на FYROM, ала нашите братя от Югозападна България упорито бягат от истината.
 
Views: 628 | Added by: Voisil | Date: 11 March 10 | Comments (0)

ПП атака е пример за коварството и подлостта на юдомасоните. Те могат да се въплътят във всякакви форми, включително да се преструват на националисти. "Неизброими са козните на сатаната"
 
Павел Чернев напомня как Сидеров стана юдомасонски слуга
"Волен се предаде в Малта"
"Падението на „Атака" започва след мистериозно пътуване на Волен Сидеров до Малта през пролетта на 2008 г.


След него поведението на Сидеров се променя и той предава идеите, с които е създадена партията. Това обяви пред „168 часа" бившият депутат от „Атака" Павел Чернев.


„Не знам какво толкова е правил там и с кого се е срещал, но е факт, че след Завръщането му отношението на управляващите към него се промени. Депутатите от „Атака" Започнаха да гласуват ... Read more »
Views: 657 | Added by: Voisil | Date: 07 March 10 | Comments (0)

 
Днес страната ни не е свободна, казаха някакви луди , и са съвсем прави. Макар и по един различен начин, ние, етническите българи, сме третирани като субекти, чиито права са оставени на заден план от нарочената за българска власт.

Нека кажем за пореден път: Не се ли събудим и възродим, нацията ни е изправена пред окончателна гибел, ни повече, ни по-малко.

При това гибел не само духовна и ценностна, но и директно физическа. Народа ни се стопява с всеки изминал ден, а политици и медии ни обясняват колко правилно се развиваме и че етническа и религиозна принадлежност са ненужни фактори.

Разбира се, че така ще казват, защото ако се вземат под внимание етническите показатели за състоянието на нацията, неизбежно ще се направят следните изводи:
-етническите Бълга ... Read more »
Views: 661 | Added by: Voisil | Date: 04 March 10 | Comments (0)

Просветителна статия от bolgari.net, в отговор на поредното българофобско заяждане от страна на манипулатори и клозето-журналисти.
 
В мартеницата е усукан копнежът ни по мързела, затова у нас тази традиция е устойчива през вековете, четем изумени в „Труд”.

Усукването на червения и белия конец идвал с прабългарите/?/ от Средна Азия. Там то символизирало двете жизнени енергии Ин и Ян, които определят характера и съдбата на човека според китайското Дао/?/. За древните българи Новата година започвала през март и тогава се закичвали с мартеница.


Само агресивен невежа може да предложи такъв текст за страстта на българина към мързела. При това човечецът не люби силно българите. Така и не си е изяснил българи ли са били или прабългари древните ни предци. Защото въобще не е все едно. Ако все пак са били българи, значи българската история не започ ... Read more »
Views: 713 | Added by: Voisil | Date: 01 March 10 | Comments (0)

Имигранти в пристъп на откровение.
 
"Чужденците в Италия се вдигат на революция"

"Масови протести на имигранти се провеждат в цяла Италия. Първомартенският ден е определен за координирани протестни действия и на имигранти във Франция, Испания и Гърция.

С протестите се постави началото на кампанията "Антирасистка пролет" в Италия, която ще продължи до 21 март. Според организаторите, групирани в 60 инициативни комитета, протестите ще обхванат близо 5 милиона чужденци на Апенините. Кампанията е наричана още "жълта революция", защото това е цветът на шалове, фланелки, балони и плакати, с които ще демонстрират участниците в нея. Политическа подкрепа на кампанията дават чрез прякото си участие всички италиански комунистически и социалистически партии, както и леви екологични движения.
Върхов момент ще ... Read more »
Views: 663 | Added by: Voisil | Date: 01 March 10 | Comments (0)

"Кадафи зове за джихад срещу Швейцария "

"Либийският лидер Муамар Кадафи призова за джихад срещу Швейцария, съобщиха агенциите. Кадафи обясни, че призивът му за свещена война е в отговор на швейцарския референдум през ноември, с който бе забранено строителството на нови минарета в страната. „Всеки един мюсюлманин по света, който има нещо общо с Швейцария, е вероотстъпник и е срещу пророка Мохамед, Аллах и Корана”, обяви либиецът. По думите на полковника „тази покварена страна на неверници е най-малкото негов идеологически враг.”
Той направи тези коментари по време на честване по случай годишнина от рождението на пророка Мохамед. „Мюсюлманите трябва да отидат на всички летища и пристанища в ислямските страни и да не позволят нито един швейцарски самолет да кацне и нито един швейцарски кораб да пусне котва”, каза Кадафи, който очевидно не е запознат с факта, че алпийската страна няма търговска флота, нито пък излаз на море. По думите му джихадът срещу Швейцария, ... Read more »
Views: 705 | Added by: Voisil | Date: 27 February 10 | Comments (0)

Ето какво всъщност пропагандира юдейската зараза
 
"Защо 28-годишната Рая ходи само с евреи и иска да се омъжи за израелец разказва предаването на Мартин Карбовски "Отечествен фронт" .

Авторката на тази крайна позиция е 28-годишната хасковлийка Рая, която е решила да бъде само с евреи. Тя не иска българи в леглото си, защото според нея те не стават за нищо.

"Аз съм обиден от това, вие само гледайте! И още по-обидно - след като не спи отдавна с българи, Рая е решила да спи само и единствено с евреи. Направо скандално!", възмущава се водещият.
Българските мъже не са конкурентоспособни на световния пазар на мъжете, е присъдата на Рая, която вече е основала група във "Фейсбук", красноречиво озаглавена "Не искам бълг ... Read more »
Views: 995 | Added by: Voisil | Date: 26 February 10 | Comments (0)

Де да бяха толкова настървени срещу циганите-сутеньори!
 
"МВР шеф на ромска сватба със сводници "
 
"Шеф на ботевградското РПУ предизвика местното недоволство, посещавайки ромска сватба. Веселбата е заснета в клипче, качено на сайта Botevgrad.com.
Видеото, на което ясно се вижда как МВР шефът Венцислав Здравков искрено се забавлява на ориенталските ритми, предизвика ожесточени дискусии във форума на сайта.
"Полицаи и техният шеф празнуват с най-известните роми сутеньори", а чрез приятелството им от години проституцията на главен път Е-79 процъфтява, пише еди ... Read more »
Views: 654 | Added by: Voisil | Date: 22 February 10 | Comments (0)

"Чисто народният българин, който е разбрал и вижда мъките и неволите на милия ни народ, който е усетил вече в сърцето си всекидневните и кървави сълзи на нашите обезчестени майки, братя и сестри от тиранина, то за него няма страх, няма никакви извинения, а смъртта му е самата утеха и душеспасение. [Тази] смърт заслужава гореречената ни слава от българския народ. Инак [ако той не действува по този начин] той не е българин, не е християнин, не е човек. Следователно нему смърт, смърт и смърт. "
 Из писмото на Левски до орханийци-29.01.1872
 
Чествания и пак чествания-знаят ли честващите какво изобщо честват или всичко е навик и машинална церемония с белези на дебилизъм?
Views: 688 | Added by: Voisil | Date: 19 February 10 | Comments (0)

"Обесването на Васил Левски - 6 февруари 1873 г. по стар стил, отговаря на 18 февруари, а не на 19 февруари по нов стил.

Днес се навършват 137 години от обесването на Васил Левски.
Дата, която се свързва с дълбок поклон, почит, но и редица спорове.

Те са относно това, на коя дата трябва да се чества кончината на Апостола.
Земният път на Левски приключва на 6 февруари по стар стил или на 18 февруари по нов - на бесилото край София през 1873 година.

Точно пет месеца преди да навърши 36 години.
Обесването на Васил Левски - 6 февруари 1873 г. по стар стил, отговаря на 18 февруари, а не на 19 февруари по нов стил.

Информацията изнесе още преди две години в интервю за Дарик радио доцент Петко Петков, преподавател по Нова българска история във Великотърновския университет.
На повечето места в страната обаче почитта към паметта на Апостола се отдава на погрешно наложената дата и причината за това е в непознаването на календарите. През 1916 г ... Read more »
Views: 659 | Added by: Voisil | Date: 18 February 10 | Comments (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 »

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive