Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » Entries archive
Мръсотията не трябва да се толерира, за да не застрашава чистотата.
 
"Десетки роми се втурнаха да плащат сметките си за вода"

"Опашката е в резултат на това, че днес беше отрязана водата на около 20 нередовни платци от улица "Огоста" в ромския квартал "Изток" в Пазарджик.
"Още когато отидохме с багерите, много от хората излязоха с пари пред машините и поискаха веднага да си платят. Ние не можем да вземаме така пари, защото това е политика на дружеството", каза Чеширов. "Тръгнем ли с багера да режем не приемаме пари", заяви Чеширов.
"От предишното ръководство беше останала тази практика, като видят багера тези, които не са си платили, да излязат и да платят. Ние не искаме тази практика да продъ ... Read more »
Views: 714 | Added by: Voisil | Date: 18 February 10 | Comments (0)

"Нищо не е било по-пагубно за европейския имидж от Румъния и България"
"Наясно съм, че нищо не се отрази по-пагубно на европейската репутация от приемането на България и Румъния в ЕС. "          БТА
 
Напълно сме съгласни с Ферхойген-имиджът на страната ни е антиевропейски, обаче да се замислим защо.
 
Главно, една страна няма как да е европейска, ако културата й не е европейска. А културата у нас стремглаво се отдалечава от всякакви европейски признаци, особено в последните 20 години. На мястото на нашата истинска, Българска и европейска култура, се натрапи примитивната антикултура, обобщено наречена чалга. Чалгата прояде всички аспекти на ду ... Read more »
Views: 680 | Added by: Voisil | Date: 15 February 10 | Comments (0)

Б.Б., на кого се кланяш?
"Започват консултации за разполагане на ПРО на САЩ у нас"
 
 
"По време на първата публична лекция на посланика на САЩ у нас Джеймс Уорлик стана ясно, че предстоят консултации за разполагане на части от американската система за противоракетна отбрана. По думите на посланика САЩ се надяват преговорите да приключат ползотворно.

На свой ред президентът на Атлантическия клуб Соломон Паси заяви, че разполагането на ПРО на САЩ на територията на страната ни би било естествено продължение на отношенията между двете страни.
Подир това премиерът на България Бойко Борисов съобщи, че страната ни ще вземе своето решение за части от американската противоракетна система след обсъждане със страните от Европейския съюз и в българския парламент. Това стана яс ... Read more »
Views: 753 | Added by: Voisil | Date: 12 February 10 | Comments (0)

Комунистическо знаме с масонски символи, в случая от ГДР.
 
"Денят в снимки"
 
"На 8 февруари 1950 г. е създадено Министерството на държавната сигурност на ГДР, известно още като ЩАЗИ. "
                                                             bulgaria-news.bg
 
Знамето на т.нар. ЩАЗИ е нагледен пример за ... Read more »
Views: 738 | Added by: Voisil | Date: 08 February 10 | Comments (0)

Джордж Буш - той не се притесняваше на всяка важна среща да демонстрира принадлежността си към окултните общества. Разбира се, Обама също е масонска марионетка, делото на сатанистите е в сигурни ръце.
 
"Масони продават жени за секс"
 
"Състезания с бели робини са дребен и масов спорт сред зидарите.
ФБР разкри голи забавления за членовете на ордена.
Трима висши масони от свръхсекретния „Кралски орден на шутовете" се признаха за виновни в един от най-скандалните процеси в историята на братството.
Пенсиониралият се върховен съдия Роналд Тилс, подчиненият му съдебен служител Майкъл Стебик и капитанът в оставка Джон Троубридж от полицията в Локпорт бяха осъдени за трафик на проститутки през щатските граници. Зидарите организирали редовни траншове на жени за уикенд партитата ... Read more »
Views: 1054 | Added by: Voisil | Date: 03 February 10 | Comments (0)

"Делото за Възродителния процес отива в коша, срокът изтекъл? "
 

"Архитектите на смяната на имената и изгонването на 400 хил. турци остават ненаказани. Съдебната система бойкотира делото 20 години
20-годишният давностен срок на мегаделото за възродителния процес вероятно е изтекъл тихомълком, без да бъде поискано официално удължаването му. Скандалната новина съобщиха за Frognews.bg източници от съдебната система, но от военна прокуратура категорично отказват всякаква информация. Така в архива отива едно от най-дълго протаканите дела на прехода, а престъпленията на комунистическия режим към българските турци ще останат ненаказани. "
 
Това са "българските" журналисти - манипулатори,интриганти и подлоги на властта. Защото може да сте сигурни, че на медийните помияри, в случая frognews, ни най-малко не им пука за т.нар. български турци, а просто изпълняват поръчките на своите покровит ... Read more »
Views: 677 | Added by: Voisil | Date: 01 February 10 | Comments (0)

Неземната красавица Камерън

"Кариса Камерън (22 г.) е името на новата Мис Америка. Брюнетката от щата Вирджиния се закичи с короната на финала на конкурса в събота късно вечерта в Лас Вегас, щат Невада. Общо 53 момичета, победителки в конкурсите за красота в отделните щати, си оспорваха титлата на първа красавица в САЩ.
Титлата със сигурност ще помогне на Кариса да осъществи мечтата си да бъде водеща. Сега тя учи телевизионна журналистика. Победителката получи и 50 000 долара, които щеможе да използва за обучението си.
Втора в тазгодишния конкурс е Кристи Кевиндър от Калифорния. Тя получава бонус от 25 000 долара. "
 
 
Повече от ясно е, че избирането на тази перла за "Мис САЩ" е свързано с позитивната дискриминация, която ни натякв ... Read more »
Views: 814 | Added by: Voisil | Date: 01 February 10 | Comments (1)

Мислещият човек знае кой диктува политиката на САЩ/и не само/. Нашата от своя страна се диктува от САЩ.
 
Войниците ни гинат за ционистките интереси

"Четирима български военнослужещи бяха ранени в неделя вечерта при ракетно нападение срещу летището в Кандахар. Един от пострадалите е в кома.

По време на обстрела в района на базата са се намирали министърът на отбраната Николай Младенов, който четвърти ден е на посещение при българските военни в Афганистан, и командващият Съвместното оперативно командване ген.–лейт. Атанас Самандов.
Атаката е била около 21.55 часа местно време ... Read more »
Views: 647 | Added by: Voisil | Date: 25 January 10 | Comments (0)

Масонските символи са дори върху долара, но това не пречи на овчеглавците да смятат, че масонски ложи и конспирации не съществуват. За съжаление мнозина служат на масоните и така предават народа си.
 
"Кристалина Георгиева решила за пет минути да смени Желева"
 

"Вицепрезидентът на Световната банка Кристалина Георгиева заяви във видеоконферентан връзка от Вашингтон, че е получила предложението да стане новият кандидат на България за еврокомисар рано тази сутрин и е взела решението за пет минути. Пред български журналисти тя посочи, че въпреки краткото време за подготовка, има необходимата компетентност за ресора „Международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи".
„В Световната банка работим много за борба с всякакви кризи, предоставяме помощ ... Read more »
Views: 725 | Added by: Voisil | Date: 19 January 10 | Comments (0)

  
 
"Пети в света сме по старост на населението"
"ООН предупреждава за необратими демографски промени, свързани със застаряването на световното население
България е пета в света по застарялост на населението - 24,2% от населението й е над 60 години, показват данни от най-новия доклад на демографския отдел на ООН, цитиран от "Дойче веле".
Само за 10 години броят на хората над 60-годишна възраст на планетата се е увеличил със 100 млн. В момента техният брой е 700 млн., или 11% от световното население.
Според изследването старостта е в настъпление навсякъде по света - до 2050 г. 2 млрд. души ще са на повече от 60 години, което се равнява на 22% от световното население.
Без паралел в историята на човечеството
В новия си доклад ООН предупреждава, че тази степен на застар ... Read more »
Views: 761 | Added by: Voisil | Date: 18 January 10 | Comments (0)

С кариеристи и кранти Национално-отговорна политика не се прави!
Целият ни политически елит е компетентен колкото нея!
 
"Европейската комисия няма да бъде одобрена, ако Желева е в нея!"

"Не е възможно в Европейския парламент да бъде събрано мнозинство, което да одобри състава на новата Еврокомисия, ако в него фигурира и името на Румяна Желева. Това заяви британският евродепутат Андрю Дъф, цитиран от БНР.

Дъф, който е докладчик по изслушванията на кандидат-комисарите, коментира, че председателят на Европейската комисия Жозе Барозу е в много неудобно положение. Причината е, че номинацията на Желева е одобрена от Европейския съвет, но Европарламентът е против назначението й ... Read more »
Views: 634 | Added by: Voisil | Date: 17 January 10 | Comments (0)

"Рекорд на ромски молби за убежище във Финландия "
 
"През последната година Финландия е получила рекорден брой молби за убежище, голяма част от които са подадени от български граждани, съобщи финландското онлайн-издание Helsinginsanomat.fi.

През втората половина на годината броят на подадените молби е нараснал рязко. От юни до декември финландските власти са получили 708 молби от българи, 623 от сомалийци и 361 от иракчани. По предварителни данни на финландските имиграционни служби едва 14 процента от българите са подали молбите си през първата половина на годината, допълва изданието, цитирано от БТА.

Всички молби от българи обаче са отхвърлени, тъй като България, като член на Европейския съюз, е смятана за държава, която не застрашава сигурността на своите граждани. Българските граждани, които подават молби, почти без изключение са от ромски произход. Полицията подозира, че съществуват хора и групи, които организират пътувания на бъ ... Read more »
Views: 670 | Added by: Voisil | Date: 14 January 10 | Comments (0)

Децата от гара Буново, жертви на турските терористи, които после регистрираха "либералната" ДПС
 
 
"Борисов: Доган може да ни удари лошо "

Внезапният бунт на тютюнопроизводителите, незаконният строеж, който беше направен, уж паметник, са неща, които чекират властта в наше лице, каза премиерът Бойко Борисов по бТВ. Той предположи, че може да има протести, особено февруари-март, когато зимата е тежка и кризата е в най-силната си фаза.
„Ще се опитат да дестабилизират и на тях ще им помогне Яне Янев, разбира се", коментира Борисов плановете на РЗС за предизвикване на предсрочни избори.
"Не случайно, когато съм сочил най-силните си политически противници, винаги съм сочил Доган. Защото той най-добре може да съумее чрез етническо напрежение, чрез икономическите си лобита, които ... Read more »
Views: 694 | Added by: Voisil | Date: 10 January 10 | Comments (0)

 
"Груевски: Възможни са терористични атаки и на Балканите"

"Македония и всички страни в региона трябва да бъдат подготвени за възможността от терористични нападения, а службите им за сигурност да бъдат готови да се справят с такива акции, заяви македонският премиер Никола Груевски, цитиран от агенция МИА.
Груевски, който е на тридневно официално посещение в Израел, потвърди в Ерусалим, че на вчерашния обяд с израелския вицепремиер и министър на външните работи Авигдор Либерман е бил предупреден за възможността терористичните нападения на "Ал Кайда" да се прехвърлят на Балканите.

Либерман даде само генерална оценка, че проблемите, с които се сблъсква Близкият изток, свързани с терористичните нападения на "Ал Кайда", може в бъдеще да се прехвърлят на Балканите и в други райони на света, поясни Груевски. ... Read more »
Views: 701 | Added by: Voisil | Date: 06 January 10 | Comments (0)

Първото десетилетие от 21-и век беляза тоталното падение на нашата нация и към настоящия момент триумфа на антибългарската сган, която вече необезпокоявано е окупирала парламента.
Най-жалкото е, че народа дотолкова оскотя, че е неспособен да разграничи помията от прясната вода, неспособен е да види, че България е окупирана от нашите вековни врагове, които са разпрострели гнусните си лапи над правителство, медии, образование и т.н.

Малцина са трезвите българи, които разбират какво се случва у нас, а именно- народа ни се подлага на геноцид и репресии.
Демографски погледнато, изминалото десетилетие беше едно от най-катастрофалните в родната ни история, сравнимо само с времената на турско нашествие, когато народа ни е бил подложен на кланета и изселване. Днес също сме свидетели на принудително изселване на етническите българи- за мнозина младежи просто няма перспектива в родината им, защото държавата прави всичко възможно да ги изгони, затова всеки ден автобусите са ... Read more »
Views: 621 | Added by: Voisil | Date: 02 January 10 | Comments (0)

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 »

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive