Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » Entries archive
"Гръмотевица напука стени на минарето на джамия в Разград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград. Тази сутрин в 09.40 часа от РЦ 112-Русе е получен сигнал, че в Разград от джамиятата на бул. "Априлско въстание" 13 са паднали парчета камъни от минарето и са се напукали стени на минарето й. Причината е паднала гръмотевица тази нощ.
На посочения адрес е изпратен дежурен спасителен екип от група АСД. При пристигане на място спасителите извършват оглед и установили описаните щети. Няма опасност за гражданите и посетителите на джамията. Дадени са указания на ръководството на Районно мюфтийство – Разград, за предприемане на съответните действия по ремонта на минарето. "
 
... Read more »
Views: 695 | Added by: Voisil | Date: 14 May 10 | Comments (0)

 
Сравнете една новина от днес със една предишна
От "Скинар ужаси столицата" до "Кола връхлетя жрици на любовта"
Телевизията - това е инструмент за отродяване на българчетата и превръщането им в дегенерати без ценностна система; тя ги учи на толерантност към мерзостта, циганията и аморала, тя им втълпява, че националната гордост е ретроградна, и че модерният човек не познава родолюбието и честта.
 
Не се залъгвайте, телевизията е просто оръжие, не е никакво средство за з ... Read more »
Views: 730 | Added by: Voisil | Date: 12 May 10 | Comments (0)

Непрекъснато ни заливат новини, че в Белгия, Холандия, Франция или някъде другаде, основната част от проститутките е от България и Румъния. И за съжаление е така, но нашето болно общество вече не може и да се възмути.
 
Някога цели села са въставали за едно отвлечено момиче, днес всички мълчат пред разложението на хиляди момичета, които печелят пари чрез проституция, като разбира се за тях остава нищожен процент от спечеленото. По-голяма част е за сводника, още по-голяма е за шефа на престъпната група, а най-голямата е за международната престъпна мрежа, ръководена изцяло от чифутската измет.
 
Но да не се заблуждаваме - основната вина е на нашето прогнило общество, което се инт ... Read more »
Views: 585 | Added by: Voisil | Date: 12 May 10 | Comments (0)

Нещо интересно от bolgari.net  за юдейските интриганти и техните клоуни Бойко Борисов и Волен Сидеров:
 
Посолството на Израел в София обвини лидера на "Атака” Волен Сидеров в расизъм и антисемитизъм, съобщава „Труд”.

Повод за това стана интервю на Сидеров по Нова тв в неделя, в което той говори за отношения на дипломатическата мисия с Алексей Петров, свързани с проституция.

Жалко е, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и депутат фигура като Волен Сидеров”, пише в съобщението на посолството на Израел. 



 "Известна е отдавна страстта на евреите и особено на официален Израел да търсят по света и у нас прояви на т.нар. антисемитизъм, използват ги за главното си историческо активно мероприятие да обвиняват после в расизъм този или онзи, дори цели държави. Повече от 6 десетилетия ми ... Read more »
Views: 1086 | Added by: Voisil | Date: 07 May 10 | Comments (0)

 
Повече от две години след пожара във влака София-Кардам, двама души са осъдени ефективно, но истинските причини изглежда бяха грубо и подло прикрити, но също толкова нескопосано и вулгарно спрямо обществото.
 
"20 години затвор и 2 млн. лв. обезщетения отсъдиха по делото "София-Кардам"
"Осъдителните присъди са за шафнера на вагона Георги Георгиев, съдът го призна за виновен за немарливо изпълнение на задълженията и причинена смърт по непредпазливост на 9 души и го осъди на 12 години лишаване от свобода. Наказанието ще бъде изтърпявано при първоначален общ режим в затворническо общежитие от открит тип.

Такава ефективна присъда получи и ... Read more »
Views: 668 | Added by: Voisil | Date: 05 May 10 | Comments (0)

Преданието, известно като "Кубратов завет",  изглежда мъчно постижимо
 
Над 300 млади БългАрийци проведоха шествие от НДК до Народната библиотека в столицата, засенчвайки лявата пасмина, която си въобразява, че има право нещо да чества и отбелязва. Основните фракции в редиците на изцяло младежкото шествие бяха "Национална съпротива" , БНС, "Кръв и Чест" , имаше представители на БАРС и Движението на студентите националисти.
 
По-долу е поместена речт ... Read more »
Views: 820 | Added by: Voisil | Date: 03 May 10 | Comments (0)

 
Президентът на мангали, турци и олигофрени - Георги Първанов, се изказа по отношение на "празника" 9 май като типичен циганин - лъже и маже, и то без да пусне тоалетното казанче след себе си.
 
Ето какво казва левият дегенарат Георги Юдо-Първанов, който наскоро беше в скандал с десния дегенерат Симеон Чифут-Дянков:
"Това, което представлява днес Европа, Европейският съюз, дължим до голяма степен на победата над фашизма във Втората световна война. Тази победа бе основата, на която Европа се обедини, на която вследствие на дългогодишни преговори през 90-те Русия и ЕС станаха пълноправни, равнос ... Read more »
Views: 663 | Added by: Voisil | Date: 28 April 10 | Comments (0)

 
 Парламентът ни изрази подкрепа за Сърбия в ЕС, която репресира българите и не ги признава за малцинство, и не изрази нищо след гаврата на Гърция с 15-годишно българско дете, ни вопъл, ни стон, камо ли протест.
 
 На нас ни проповядват толерантност, а турци, гърци и сърби отправят постоянни атаки срещу българите и българщината, останали на тяхна територия след престъпническия Ньойски договор.
 Това стана възможно след налагане на интернационалната комунистическа власт у нас, която директно възпитава и до днес цели ... Read more »
Views: 688 | Added by: Voisil | Date: 26 April 10 | Comments (0)

Изключително точен коментар от bolgari.net :
 
Евросамоубийци
 
"Мюсюлманите в "Стара Европа" с преобладаващо екзогенен произход се радват на същите условия за изповядване на религиозния си култ както в своята родина.

Това обаче не може да се твърди за християните в ислямския свят, четем в „Сега”.

Например в Саудитска Арабия няма нито една черква. В останалите държави от Персийския залив християнските религиозни храмове са между един и пет(Катар). В САЩ условията за упражняване на ислямскат ... Read more »
Views: 639 | Added by: Voisil | Date: 23 April 10 | Comments (0)

Двете антинационални институции наложиха почти пълен контрол над държавата ни още в зората на "демокрацията" . Парите са тяхното оръжие, а целта е пълно отродяване на българчетата чрез контрол над образователната система и заменяне на националното съзнание с циганизация в името на толерантността, в съчетание с про-педерастки уклон.
 
Ето някои високопоставени кадри на двете институции в днешното герберово правителство:
 
Николай Младенов/ министър на външните работи/ - Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация "Отворено общество", София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. ;
 
Views: 773 | Added by: Voisil | Date: 22 April 10 | Comments (7)

БАРС и Движение на студентите националисти почетоха един от най-българските празници в годината/ ако не и най-българския/ в двора на Софийския университет. Събитието се състоя най-вече в звучене на националистическа музика и реч, целяща да развълнува Българското съзнание у студентите, доколкото не е заличено от космополитната помия.
 
Няма какво да се лъжем - за пореден път лъсна, че положението на националния дух у нас е катастрофално. Не повече от 30-40 души стояха под мрачното небе, за да чуят какво имахме да им кажем. Все пак, вероятно и студентите вътре в университета чуваха словата ни, защото озвучението бе достатъчно силно.
 
Недоразумения едно след друго съпътсваха проявата, защото такова е и обществото ни. Първо част от преподавателската колегия в университета скочи срещу знамето, което ... Read more »
Views: 716 | Added by: Voisil | Date: 20 April 10 | Comments (5)

На 20 април 2010 година сдружение "Съединение" и мотоклуб "Фламинго" организираха шествие по улиците на Ловеч по случай 134 години от избухването на Априлското въстание.
Шествието започна от центъра на града, където се беше събрала местната патриотична младеж.
Самото шествие започна, след като гръмна специално направен за целта бутафорен черешов топ.
Венци бяха положени пред паметника на Априлци и пред паметника на Тодор Кирков.
По време на полагането на венците свещенник направи молебен за загиналите, а местен историк разказа подробности за Априлското въстание и по-специално за ролята на революционния град Ловеч в него.
За радост дъждът не провали патриотичното мероприятие, председателят на "Съединение" чете извадки от вестник "Знаме" издаван от Христо Ботев, а местен младеж родолюбец прочете одата "Кочо" на Иван Вазов, която добре описва случващото се тогава.
Шествието завърши на площад Тодор Кирков, където се извърши и молебена.

-За втори път тази година, ... Read more »

Attachments: Image 1
Views: 636 | Added by: Asgard | Date: 20 April 10 | Comments (0)

"Жестоката трагедия с полския президент ще набира все по-голяма скорост в анализите за причините, но неминуемо за Полша и целия свят изниква един единствен образ - "Катинското клане"
 
Случайно ли е, че полският президент загина в самолетна катастрофа вчера, съвсем близо до местността, където е извършено Катинското клане? При това, посещението му в Русия бе свързано точно с полската трагедия от началото на Втората световна война. Полският президент твърдо притискаше Русия не само да признае клането, но и да се извини официално.
 
Катастрофата на полския президентски самолет е предупреждение към всички ревизионисти, които искат да осветлят събитията от Втората световна война. Защото, ко ... Read more »
Views: 646 | Added by: Voisil | Date: 12 April 10 | Comments (1)

"17-годишна ученичка уби новороденото си бебе"

"17-годишна ученичка от Музикалното училище в Котел е родила дете в квартирата си и после го е убила, съобщиха от МВР.
Снощи в местното РПУ бил получен сигнал, че единайсетокласничка е родила дете в квартирата си на ул.”Георги Захариев” в града.
При извършената проверка е установено, че 17-годишното момиче от Ямбол предния ден е станала майка на момиченце.

След раждането тя увила бебето в хавлиена кърпа, нанесла му няколко прободни рани, и го укрила в шкаф.
Трупът на детето е откаран в МБАЛ - Сливен за аутопсия.
Майката пък е настанена за лечение в болницата в Котел.
По случая е образувано досъдебно производство. "
 
  Злощастна е съдбата на това дете, живяло броени минути. Но майка му е само физическият убиец, а майка му е продукт на кръвожадната разрушителна чалга "култура" , която разгражда, трови, заличава и умъртвява б ... Read more »
Views: 679 | Added by: Voisil | Date: 10 April 10 | Comments (1)

"Поддръжници на опозицията в Киргизстан нахлуха в сградата на парламента и обсадиха централата на правителството. Появиха се съобщения, че един от вицепремиерите е държан като заложник, а министърът на вътрешните работи е убит. Според непотвърдена информация при сблъсъците в Бишкек са загинали около 100 души, а други 180 са ранени. Очаква се броят на жертвите да се увеличи, тъй като очевидци съобщават, че по улиците има купища тела, пише британският вестник "Дейли телеграф".

От опозицията обявиха, че премиерът Данияр Усенов е подал оставка. Формирано е временно правителство, начело с бившия министър на външните работи Роза Отунбаева.

Разграбени са десетки магазини в Бишкек. Изпочупени са автомобили, а в центъра на града е имало стрелба. Съобщава се, че са прекратени полетите от американската военновъздушна база "Манас" в околностите на Бишкек. Базата е смятана за ключова за доставките за американските сили в Афганистан. "
 
Views: 610 | Added by: Voisil | Date: 08 April 10 | Comments (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 20 21 »

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive