Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » Entries archive

Разликата между бунт и Възраждане
В последните седмици голяма част от населението участва в нещо като бунт срещу властта, който е на път да стихне без постигане на реален резултат. Най-срещаните коментари са, че народът се бил събудил, повдигнал се българският дух и прочие. Трябва обаче да сме наясно, че масовото недоволство от изминалия месец не е изява на национално възраждане и повдигане на българския дух. И все пак, по-добре протести, отколкото нищо, може да се каже в случая. Българският народ е толкова пасивен и безгласен в последните 7 десетилетия, че всяка проява на бунт и неподчинение изглежда като глътка живителен еликсир.
Views: 638 | Added by: Voisil | Date: 03 March 13 | Comments (0)

Оскотелите еничари, наречени жандармеристи, направиха решителната крачка ционисткото правителство на ГЕРБ да се оттегли предсрочно. Колониалното управление извади дори военна психотронна техника, тотално безумие. Днес Борисов хвърля оставка, след като копоите на властта отново не се сдържаха на протестите да бият зверски старци, жени и деца. Т.нар. провокатори, които хвърлят бомбички по униформените, са просто търсения повод да бъдат пометени всички протестиращи, включително жени и деца; повод едни охранени слабоумници да избият комплексите си върху невъоръжени хора. Изпълнявали заповеди? Ако им кажат да стрелят с бойни патрони, пак ли ще изпълняват заповеди?

Все пак, никой нормален човек не се заблуждава, че между партиите на прехода има разлика по същество; каквото и правителство да формира настоящият политически елит, с всички тези партии от ДС и масонските ложи, то ще е подчинено ... Read more »
Views: 663 | Added by: Voisil | Date: 20 February 13 | Comments (0)

Мутренската шайка на Бойко Борисов вече демонстративно обявява "държавата" за сателит на сатанистки Израел / от иврит - "борещия се с Бога"/ . Но това не сме ние, българите. Държавата - това в момента са подлогите на еврейския ционизъм, работещи за циганизация на бившите човеци и настоящи зомбита. Мухобойко, Цветанов и останалите клоуни не са съюзници на Израел. Точната дума е шутове. Когато ги повикат юдейските им господари, те не могат да не се явят. 

На 17 януари лакеят Плевнелиев се чудел къде е министър Младенов, а той бил извикан на пожар в Тел Авив. Не поканен, а повикан. А преди два дни разбрахме и защо Младенов оставил внезапно министерското си кресло и тихомълком отлетял за Израел - получил инструкции, че правителството трябва да обяви резултатите от разследването на атентата в Бургас и те да сочат, че "Хизбула" е организаторът. Доказателства не са нужни. Израел има дос ... Read more »
Views: 686 | Added by: Voisil | Date: 07 February 13 | Comments (0)

Мислещите човеци са абсолютно малцинство в световен мащаб и това сякаш ги маргинализира, защото консумиращото готови и насадени мисли мнозинство се паникьосва от идеята, че е възможно самостоятелно да разсъждава и да има свое изградено мнение. Въпреки това всеки отделен индивид от стадото на зомбираните ще скочи като ожилен при такова твърдение, и ще каже, че има собствено мнение по всички въпроси; мисли самостоятелно и независимо, ще изтъкне индивидуализма си... Но в повечето случаи индивидуализмът на днешната тълпа се изчерпва със стадно подчовешко мислене. Тези псевдочовеци попиват лъжите и манипулациите на отровената образователна система, медиите и себеподобните си дебили, преработват ги "козметично" в съзнанията си и след това си самовнушават, че имат свое собствено мнение, плод на собствения им интелект...

За мислещият човек най-характерно е, че гледната му точка надхвърля обич ... Read more »
Views: 599 | Added by: Voisil | Date: 16 January 13 | Comments (0)

България има крайна нужда от две неща - идеологическо озаряване и национална революция. За да се случи това са нужни хора с творческа енергия и голям идеологически потенциал. Такива не се виждат за момента - някои и да осъзнават горното, не знаят пътя към него. Защо няма хора, които да изградят съвременната българска идеология?

Много фактори влияят, за да няма истински български творци и идеолози в 21 век. Главният изглежда е технологичното оскотяване - т.е. човекът се превръща в скот заради това, което уж е прогрес - телевизия, компютри, интернет, игри и пр. Неслучайно повечето националисти следват ст ... Read more »
Views: 732 | Added by: Voisil | Date: 07 January 13 | Comments (0)

Колко от българите са православни? Много малко. Много по-малко от допустимото. Едно е да ходиш по инерция в църквата, съвсем друго е да си действително вярващ православен. Повечето българи основателно се оплакват, че нямат достатъчно пари, удобства и материални блага. Но аз много рядко съм чул някой да негодува от неверието на българите, от порнографията, която е заместила културата ни, от чалгаджийския разврат, който възпитава малчуганите, от липсата на родолюбие и жертвоготовност и ширещият се нихилизъм сред народа.

Богатството на един народ не се състои в пари и материални блага, а в силата на народния дух, честта и жертвоготовността. Жизнен и силен е този, който има достойнство, самоуважение и морал. Православието е стълб на всичко това и по тази причина враговете на България правят всичко възможно да изкоренят влиянието му върху българския народ. Комунистите използваха забрани и ... Read more »
Views: 605 | Added by: Voisil | Date: 26 December 12 | Comments (0)

"Евроинтеграцията" ни върна 200 г. назад, а лъжеха, че с нея ще "наваксваме" срамните 45г. комунизъм. Кърджалии за последно е имало преди два века, но ето че отново са по нашите земи, сега въоръжени с европейски либерални закони и поощрени от ченгетата-еничари, намърдали се във властта като феодали на Израилтянската империя. Само че сега няма хайдути, които да пазят родните си места.
  "Около 60 роми от Белоградчик са атакували балканското с. Протопопинци в неделя вечерта и са чупили ... Read more »
Views: 778 | Added by: Voisil | Date: 18 December 12 | Comments (0)

Обществото днес може да се сравни с един изгниващ боклук, в който виреят множество болестотворни бактерии и микроорганизми, а мухълът, който цъфти като венец върху боклука, е проституцията, във всичките й форми. Следният пример е много показателен - най-известната модна агенция се оказва бардак с непълнолетни, шефът е съпруг на "звезда" от нашумял сериал, клиентите са бизнесмени, политици, холивудски звезди... Простият извод е, че това, което малоумната маса има за елит, е просто мърша. 

"Арестуваният шеф на модна агенция "Еф ... Read more »

Views: 942 | Added by: Voisil | Date: 11 December 12 | Comments (0)

"Неидентифициран летящ обект се е появил в небето над Лом. Светещото тяло е забелязано да кръжи над къщи в центъра на града, съобщи местният вестник "Ломпрес".

... Read more »

Views: 833 | Added by: Voisil | Date: 05 December 12 | Comments (0)

Най-ожесточената и всеобхватна война днес се води не за граници, територии и политически права, а за човешките умове, съдби и души. Атаките идват отвсякъде и само човек с развит ум и чисто сърце може да съхрани вярна ориентация и представа за добро и зло. Войната е неизменна част от човешката същност, неминуемо явление в човешкото житие, както във физиологичен план е неминуемо дишането. Абсолютен мир са постигнали само свръхсъществата, наречени ангели. Но ние трябва да воюваме до последен дъх. А кое е най-важно за спечелване на войната? Да осъзнаеш, че наистина си във война и да знаеш за какво воюваш.

Осъзнаването, че сме в ... Read more »
Views: 665 | Added by: Voisil | Date: 27 November 12 | Comments (0)

Мнозина считат, че да се говори в разобличителен тон относно евреите, е белег на нацистка идеология у "обвинителя" . Последователите на нацизма пък считат, че едва ли не Хитлер е открил топлата вода като е посочил ролята на евреите в живота на европейските нации. Затова трябва да поясним, че обоснованата българска позиция към евреите е продължение на възрожденската мисъл, и тук нацизмът няма никаква роля и значение. В интернет е публикувано интересно изследване с автор Олга Тодорова - "Евреите в българската словесност от началото на ХІХ век до Освобождението" . Въпреки позицията на автора, че отношението към евреите се корени в българския "християнски фанатизъ ... Read more »
Views: 844 | Added by: Voisil | Date: 26 November 12 | Comments (0)

Българската историческа наука е превзета от масони и чужди агенти още преди Освобождението и като резултат няколко поколения българи са изучавали не само, че прабългарите били монголоидни полудиваци, но и изведнъж се изтърсили в Подунавието през 681г. и основали "новата държава" . С други думи, трагически характерното за много българи ниско национално самочувствие, целенасочено се развива от ранна ученическа възраст чрез шаблоните за нискокултурни пришълци.

"Българите минават Дунава преди Аспарух

... Read more »

Views: 879 | Added by: Voisil | Date: 13 November 12 | Comments (0)

Случаят е уникален и психеделичен от всякаква гледна точка; най-важното е да отбележим, че "перфектно" обучените и оборудвани командоси се оказват безпомощни пред решимостта на достойните коиловски селяни да пазят земята си. Остава открит въпроса - какво са търсели френско-арабските уроди на наша земя и каква е била мисията им? Докато олигофрените от ДАНС разследват кой псува Бойко и Цветанов в интернет, работата им свършиха юначни български селяни. 

"България е разграден двор, а Цветанов още чака да ни приемат в Шенген. Едно село с малко над 1000 души жители показа как трябва да се борят бандитите. Селото е Коиловци и то влезе безапелационно в международните новини с невероятна история, поне за 21 век. Ето я и нея: Една нощ ... Read more »

Views: 1382 | Added by: Voisil | Date: 07 November 12 | Comments (0)

Тоя парад продължава вече над 20 години, преди това псевдонационализмът беше пришит към изгнилото знаме на КП. "Лидерите" или лицето на националистическото движение са откровени мошеници - В. Сидеров, К. Каракачанов, Б. Расате и тем подобни нискоразрядни артисти. Ръководените от тях партии като Атака, ВМРО/?/ и пр. движения, претендират да са "гласът на националистите" . Как така - националистите трябва да са пример за всички, а вместо това лидерите все се оказват безнравствени измамници?! И останалата маса от скотове по тях си вади изводи за национализма изобщо, както атеистите си вадят изводи за православието от затлъстели мазни попове.

В исторически аспект едно от най-големите поругавания на национализма е кражбата на името ВМРО от сегашната партия, с окончания -бнд, -ние, и тем подобни извращения. Груба и подла кражба, извършена от ДС, която си изфабрикува послушното лидерче Кара ... Read more »
Views: 837 | Added by: Voisil | Date: 31 October 12 | Comments (0)

Минаха 10 г. от изчезването на изключителния Бодров-младши в ледовете на Северна Осетия. Изключителен с неподражаемия си стил и излъчване. Както обобщи режисьорът Никита Михалков; от тези личности, които "обновяват поколенията" . Не гледам много филми/и напълно обосновано/, но мисля, че Бодров определено е без аналог в киното, още по-малко в масово пропагандираното американско. Причината той е казал - "Я не буду актером" . И явно не е "актьор", защото просто е явление, което надхвърли рамките на киното.
. 
Views: 718 | Added by: Voisil | Date: 25 October 12 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 21 »

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive